Můj nejsilnější zážitek roku:
Dvakrát do jedné řeky…
25. 12. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Jírová
27.12.2014 21:10
Jste dobrý, cením si vždy odhodlání a neústupnost od záměru. To, že jste dojel. je pro vás obrovské vyznamenání. Plno daleko mladších při náznaku neúspěchu hned "hází flintu do žita"Jen tak dál a nemusí jít vždy o sport.
Zdeněk Huspek
27.12.2014 20:56
Soňo, mám pocit, že jste vystihla podstatu věci. Nejde o žádné závodění, i já jsem si to chtěl jen vyzkoušet, loni jsem jel tzv. cyklovýlet 32 km, naprostá pohoda, byť taky kopcovitá. A příští rok si dám zase cyklovýlet, foťák na řídítka a spokojenost. Na to kolo sedněte častěji, nebojte se toho.
Jaroslava Handlová
27.12.2014 20:55
Když muž neodolá "Šlapce", pak z toho může vzniknout tak pěkný a humorně napsaný zážitek. Za tu zkoušku to určitě stálo a mělo to význam nejen pro Vás, Zdeňku, ale jak je vidno, i pro nás čtenáře i60. To je na výbornou!!!
Soňa Prachfeldová
27.12.2014 18:14
Zdeňku také tleskám, skvělé, vyzkoušet své možnosti, před dvěma roky jsem se vyhecovala s kolem kolem Kdyně, Všerubským průsmykem, přes pole jsem vyjela v Chodské Lhotě úplně vyplivaná a dodnes jsem na svůj výkon pyšná, byť by to druhému nestálo ani za ň.
Olga Štolbová
27.12.2014 11:08
Zdeňku, tleskám a obdivuju. Samozřejmě - obrovský význam ten závod měl, pro vás i pro nás. My 60+ teď víme, že stačí trochu (moc, moc) dobré vůle a dokážeme skoro všechno i když někdy jsou ty kopečky, sakra, vysoké. Díky za humorné sepsání bez machrování.*****
Jana Šenbergerová
26.12.2014 22:16
Nejlepší investicí těsně před důchodem byla koupě kola. Jezdím ráda, ale kopce mě zmáhají, proto obdivuji každého, kdo se snaží. Hezky jste to zvládl a pěkně napsal. Ať vám to v příštím roce jezdí i do kopečků jako po rovině. :-)
Hana Šorejsová
26.12.2014 06:38
Zdeňku, napsal jste to s humorem a zábavně. Ke čtení jsem se dostala až teprve dnes a moc mne to pobavilo. Přeji Vám, ať šlapete dál ..... a do Nového roku hodně zdravíčka.
Zdeněk Huspek
25.12.2014 21:18
Děkuji velmi za ohlasy na mé povídání, potěšilo. Stručně k diskusi - jezdit na kole s dvackou cigaret denně nelze, pokud kolo člověk nepoužívá na cestu do hospody :-). Mezholezy je krásná vesnička, byť poněkud stranou hlavních silnic. Kolo v této kopcovité krajině má výhodu, že po pracném vyšlapání nahoru čeká vás za odměnu sešup dolů. Jenže pak zase nahoru... jako v životě.
Děje se toho kolem nás hodně, dneska jsem v podvečer fotil v Pocinovicích (historická chodská vesnice jihovýchodně od Domažlic) živý betlém a zpívání u stromku na návsi - pár obrázků najdete zde: www.multiweblog.cz
Zdeněk Huspek
25.12.2014 20:30
Děkuji velmi za ohlasy na mé povídání, potěšilo. Stručně k diskusi - jezdit na kole s dvackou cigaret denně nelze, pokud kolo člověk nepoužívá na cestu do hospody :-). Mezholezy je krásná vesnička, byť poněkud stranou hlavních silnic. Kolo v této kopcovité krajině má výhodu, že po pracném vyšlapání nahoru čeká vás za odměnu sešup dolů. Jenže pak zase nahoru... jako v životě.
Děje se toho kolem nás hodně, dneska jsem v podvečer fotil v Pocinovicích (historická chodská vesnice jihovýchodně od Domažlic) živý betlém a zpívání u stromku na návsi - pár obrázků najdete zde: www.multiweblog.cz
Zuzana Pivcová
25.12.2014 20:19
Jste výborný. Někdy je to asi dost obtížné, najít hranici mezi překonáním některých zlozvyků a lenosti, a odhadnutím vlastních možností bez zbytečného riskování. Vy jste asi tak akorát a tomu fandím.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci