Rok s magazínem i60 aneb
Jaké to bylo a jaké to bude
31. 12. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdeněk Huspek
5.1.2015 18:26
Je dobře, že se redakce snaží portál vylepšovat a vkládání příspěvků i fotek zjednodušuje, s povděkem je nutno také kvitovat přehlednější homepage. Není totiž nic smutnějšího než rozjet dobrý projekt a spolehnout se na to, že to "nějak" poběží samo. Na i60 tohle zřejmě nehrozí a tak přeji hodně aktivních uživatelů - těch, co přispívají i těch, co čtou a občas komentují.
Miluše Převrátilová
5.1.2015 10:58
Těším se spolu s magazínem i60.cz na další dny, týdny a měsíce v novém roce a přeji všem hodně nápadů, pohody a radosti. A děkuji redakci za aktivity v minulém roce, kdy jsem se poprvé s magazínem (prostřednictvím fotosoutěže) seznámila.
Olga Štolbová
2.1.2015 13:13
Díky celé i60 za to ,že je - a tím pádem, že jsme i my ostatní. Je nám tu spolu dobře a ať je to "na furt". Šťastný a zdravý a veselý Nový rok všem.
Růžena Antlová
2.1.2015 09:18
Připojuji se k poděkování redakci a souhlasím se všemi napsanými komentáři.
Zuzana Pivcová
1.1.2015 22:08
Čím rozmanitější portál a větší počet čtenářů, tím také větší nároky.Nabrali jste (jsme) si velké sousto. Ale věřím, že to zvládneme. Je tu spousta báječných lidí, kteří chtějí nejen číst, ale i sami pomáhat. A na tom lze stavět. Tak díky, i60!
Zdenka Jírová
1.1.2015 21:28
Na tomto portále jsem asi rok a je nejlepší z těch, keré jsem poznala a díky i60 opustila. Jsem na něm téměř denně, mám radost z pěkných článků společných přátel a mne to nabíjí pozitivní energií, takže také přispívám svou troškou do mlýna.Těším se na nové změny, které budou určitě k pohodlnějšímu sledování stránek. Redakci přeji do nového roku hodně tvůrčích sil a nám ostatním zdraví a radost ze života.
Jana Slavíková
31.12.2014 23:35
Všem přeji do nového roku hodně zdraví a aby nový byl lepší než starý. A kdyby náhodou ne, tak hlavně ať není horší :-))
Jiří Provazník
31.12.2014 22:42
Redakci patří veliké díky. Děláte to skvěle, jste perfektní. Ať vám to vydrží. Přeji nám všem hodně zdraví, štěstí, lásky a mnoho pěkných chvil s i60.
Eva Mužíková
31.12.2014 21:26
Přestože se nám před časem několik jednotlivců snažilo narušit dobrou pohodu, vše bylo díky redakci vyřešeno. Jistě to nebylo lehké, proto děkuji nejen jménem svým, ale i jménem několika přátel z Chatu. Přeji vám vážení členové redakce do dalšího roku vše to NEJ!!!!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci