Ač chceme či nechceme zima je zde a s ní i období, kdy nám schází vitamíny. Dobrým zdrojem vitamínů je mimo jiné i kysané zelí, a to nejen jako příloha, ale i jako hlavní jídlo. Zelí aktivuje metabolismus sacharidů, stimuluje nervy a mozek, zlepšuje náladu a koncentraci. Posiluje imunitu i celkové zdraví. Neváhejte a vyzkoušejte
ZELNÉ KARBANÁTKY
Ingredience 
 7 brambor
 700 ml kysaného zelí 
 2 vejce, 
 kmín, pepř, olej na smažení, 
 chléb
Postup 
 Brambory uvařené ve slupce za tepla oloupeme a vychladlé nastrouháme. Okapané zelí nakrájíme nadrobno, trochu jej osmahneme na oleji. Zchladnuté přidáme do brambor. Přidáme 2 vejce, sůl, koření a velmi dobře promícháme. Tvoříme karbanátky, které osmažíme a podáváme s chlebem. Rychlé, zdravé a je to mňamka.
 Dobrou chuť.
 
		 
                         
                         
                         
                         
							 
							 
							 
							 
							 
							 
					 
					 
					 
					 
					 
             
								 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
								