Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
				příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
				konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
				vulgarismy.

Elena Valeriánová
						24.3.2015 13:29
						Brouzdám po i60, protože mám virózu a narazím na Vaše Toulání. A hned se mi zvedne nálada. To Vaš video - písničky i fotky - krásné pophlazení po duši. Děkuji 

Zdenka Jírová
						23.3.2015 00:00
						To byla krásná procházka podmanivou jihočeskou krajinou. I jsem si spolu zazpívala. Děkuji za nevšední zážitek.

VANDA Blaškovič
						19.1.2015 11:57
						...a já zase jihočeskou krajinu miluji. Krajina rybníků, lesů, vod a strání...rodiště moje a mých předků. No jsem patriot. Ale i kdybych nebyla, tato procházka by mne vzala za srdce. Moc ráda bych se prošla s Tebou Hanko! Cítím čerstvý vzduch....

Zuzana Pivcová
						18.1.2015 19:22
						Krásné, zvláštní, že jihočeskému venkovu jsem přišla na chuť až po letech, kdežto v mládí, když jsem se přistěhovala z Podkrkonoší, mi připadal nudný a zapadlý. A jihočeská dechovka mě provází každé léto na chalupě, jelikož náš "kastelán" tam jiného neposlouchá. Moc hezké náladové fotografie a vůbec celý příspěvek.

Růžena Antlová
						18.1.2015 18:03
						umíš a to moc hezky paráda !!!!

Libuše Křapová
						18.1.2015 15:48
						Hanko, paráda, nádherné fotky. Tvůj Venda spí a já s Ferdou jdeme ven, slíbila jsem mu, že dnes vyrazíme na procházku. 

Eva Mužíková
						18.1.2015 14:50
						Hani, Tvé prezentace mne vždy potěší, zvláště dnes, kdy je venku jako v prádelně.

Hana Rypáčková
						18.1.2015 14:37
						Jejda , to je překvapení.Přišla jsem z vejšlapu,,Venda už usnul pro vyprání /dost bahnité cesty/, Milda kouká na zasněžené  boule a zastihla jsem vypadnutí naší závodnice.
Mám radost, že se vám procházka líbí. dám si teď kafe a porozhlídnu se tu.

Hana Šorejsová
						18.1.2015 14:17
						Hanko, jsi šikulka ! 

Marie Magdalena Klosová
						18.1.2015 13:00
						Malebný kraj,malebné fotografie.Nádhera!

Načíst starší příspěvky