Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
				příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
				konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
				vulgarismy.

Dana Kolářová
						29.1.2015 08:06
						Paní Jano, děkuji za výstižný komentář!

Marie Magdalena Klosová
						28.1.2015 20:01
						Kolem Žďáru nad Sázavou je prý hodně příjemných tratí.Zná to někdo?Nebo je někdo odtamtud?

Eva Mužíková
						28.1.2015 19:37
						Dano, já jsem jela na čas na běžkách dvakrát. Poprvé na závodech v Rýžovišti, kde jsem narazila do stromu , následoval lehký otřes mozku. Podruhé na závodech ve Vysokém nad Jizerou a tam jsem se ztratila. Přivezl mne do cíle pošťácký autobus z Jablonečku... Takže, já bych se zúčastnila, ale dělala bych Jítě zapisovatele...

Jana Šenbergerová
						28.1.2015 17:57
						Mistrná SS (short story) s DP (double point). Česky také KP (krátká povídka) s DP (dvojitá pointa). 

Zoja Sedláčková
						28.1.2015 15:28
						No, na čas by se mi také běžet nechtělo, nejsem závodivý typ. Ale pěkná běžková tůra, to mám ráda. Taky se kochám a zastavuji na focení. Manžel už si zvykl a někdy si přidá rozšiřující kolečko. Zítra vyrážíme na Modravu.

Lidmila Nejedlá
						28.1.2015 14:41
						Asi bych se přidala s běžkami. U nás je sníh málokdy. Ale když je, tak vyrážím přes golfová hřiště až do Libice. Sama, aspoň nikoho nezdržuju a nepřekážím.

Marie Magdalena Klosová
						28.1.2015 10:47
						Mám nápad ! Co kdybychom příští rok uspořádali/y běžkové setkání NĚKDE s nenáročnými terény a krásnou přírodou?

Marie Magdalena Klosová
						28.1.2015 10:45
						Já bych taky vyrazila,ale ne na čas.Musí to být procházka,na které se kochám krajinou,sněhem,sama sebou,jak mi to jde,nesmí být moc dlouhá a s náročnými terény.Tak nevím,jestli se mi ještě poštěstí!?

Hana Rypáčková
						28.1.2015 10:37
						Moc se těším, až se taky posunu.Běh bych tomu už neříkala.