Průběžné výsledky Velké módní soutěže:
Velká módní soutěž:
známkování modelek
			1. 2. 2015

DISKUZE

Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
				příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
				konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
				vulgarismy.

Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit 

Eva Krausová
						13.3.2015 17:10

Paní Jano, přesto, že nejsem nikdy mezi prvními 10 hodnotícími, nevidím v tom žádný střet zájmů. Nebo se obáváte konkurence, která je vždy na místě? A s nespravedlností to nemá nic společného, takový je život- a tím je často "boj"... Já nešla do této soutěže, abych byla na ""bedně", byl to jen okamžitý nápad, nic víc.
Jde přece jen o zpestření žiovota.

Jana Mesarčová
						13.3.2015 07:44

Jejda - bedna? To je prima. Děkuji všem, kdo to ovlivnil.
Avšak škoda jen, že do průměru prvních 10 hodnotících čtenářů jsou započítána hodnocení již zúčastněných rivalek. V tom vidím střet zájmů soutěžících a nespravedlivé vyhodnocení.  Proto si tím více cením prozatímní místo na bedně.

Eva Krausová
						19.2.2015 18:28

Má jmenovkyně Evo B., 
myslím, že mě také nemá foťák rád, ač bych spíš řekla, že já jeho, raději fotím druhé, než bývám focena...
Zkuste to a uvidíte, že to jde, protože každá z nás má v sobě něco krásného, ženského,přitažlivého, ale hlavně svého.
Držím palce, jděte do toho.

Eva Balúchová
						18.2.2015 20:07

Taky hledám příspěvek Lidmily.
Děvčata,já jsem se snažila,ale mě nemá fotoaparát vůbec rád.

Alena Várošová
						18.2.2015 15:11

Také jsem jej četla a pobavila jsem se,nepřihlašovala se náhodou do soutěže,tak mi to připadalo a dlouho,dlouho nic.,škoda.Ćekáme na další devčata.

Eva Krausová
						18.2.2015 09:50

Kam najednou zmizel příspěvek paní Lidmily Nejedlé, její text byl skvělý...? 

Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
 - Nejnovější komentáře k vašim článkům
 - Nové vzkazy od přátel
 - Nové žádosti o přátelství

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
 portál i60 nabízí.

Aktuální soutěže

Kvíz i60 - 45. týden

Slavné osobnosti světových dějin. Jak dobře je znáte? To prozradí vědomostní kvíz tohoto týdne.
		AKTUÁLNÍ ANKETA 

Nastalo období pořizování vánočních dárků. Jak je to u vás, nakupujete dárky pod stromeček s předstihem nebo na poslední chvíli?
Pořizuji dárky s předstihem, už v prběhu roku si připravuji tipy, co komu daruji
Je to různé, něco pořídím s předstihem, něco na poslední chvíli
Spíše na poslední chvíli, neumím se rozhodnout včas
Vánoční dárky nechávm vybrat rodinným příslušníkům
Vánoční dárky nekupuji, nemám na to peníze ani náladu