Kouzlo časů minulých:
psí kusy matky přírody
18. 2. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Magdalena Klosová
18.2.2015 20:04
Je to ,jako obvykle,moc pěkné "počtení".Člověk jako by u toho byl.Milé a upřímné.Nám se něco podobného,ale ne tak fatálního ,stalo v roce 1974 v Beskydech na chalupě.Taky to bylo "ráz na ráz" a taky to vzalo jahody.Ale hlavně mostek a břehy.A nafukovací bazének mého 3 měsíčního chlapečka.Historie se zopakovala ještě v roce 2010.Prozatím...
Soňa Prachfeldová
18.2.2015 15:09
Milé vzpomínání, také moje babička - oma vytáhla vše ze zásuvky /tehdy asi jen radio/ a rozsvítila hromničku. Vždy jsem měla ráda bouřky, hromy a teplý déšť, teď se už občas bojím.
Olga Štolbová
18.2.2015 08:43
Jaroslave, všechny Vaše vzpomínky jsou úžasné a většinou i poučné. Ráda ja čtu, i když často s několikadenním spožděním. Díky za ně....***
Jana Šenbergerová
17.2.2015 21:23
Tou dobou jsem byla ještě na houbách, ale pozdější bouřky si také pamatuji jako velké zážitky. Když po bouřce vysvitlo slunce, vyběhli jsme bosky před dům a ráchali se v kalužích. I dnes mám někdy chuť to udělat, ale... :-)
Pěkně nás vracíte do časů minulých.
Zuzana Pivcová
17.2.2015 21:00
Vaše vzpomínky, kterých se chopíte z jakékoliv strany, jsou pro mě zábava, poučení a zdroj informací, a koneckonců také už trochu možnost porovnání s vlastními zážitky.
Alena Vávrová
17.2.2015 19:52
Jako holka jsem měla bouřky ráda. Když jsem byla zrovna na vakacích u babičky, chodila jsem se dívat ze zápraží, tak se to nad Orličkama "mydlí" a babička mne honila do chalupy se slovy, "že na mne ukáže prst Boží"! Pro černé pivo jsem ji chodívala v neděli do hospody a ona si do něj také zavrtěla žloutek.
Hana Rypáčková
17.2.2015 19:08
Ano, hromnici zapálit a chodit s pytlem na hlavě kolem chalupy, kdyby uhodilo a třeba vzadu u stodoly hořelo.Navzdory tomu, že mohutná lípa by blesk přitáhla na sebe....Hezké.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden
Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci