Bazarová seznamka
pro starší a pokročilé
9. 3. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Libor Farský
9.3.2015 11:37
Reaguji na slova MMK a LK. Jde také o pořadí životních hodnot. I v životě mém a mé ženy byly peníze až na jednom z posledních míst. Je ovšem pravdou, že jsme probírat popelnice nikdy nemuseli. Což trvá.
Navíc jsou dnes již leckde popelnice nahrazovány kontejnery - i na netříděný odpad a nově zaváděny kontejnery na biologický odpad. A z nich by se mi sakra blbě vylézalo!
Hana Rypáčková
9.3.2015 11:33
Já co znám sólo chlapy, tak doma nesedí, užívají si života až moc.Jsou obletované ,na tancování si nesednou a u stolu jim ženské podstrojují.Jenže tam u stolu sedí tak dva.Na výletech to samé, jsou ozdobou, ale nechtějí se vázat.Pro oběd si dojdou do vyvařovny, Nebo si i uvaří.Když už by rádi posluhovačku, to už je to s nimi špatné.
Jak říká Šiklová "Chlapi jsou pořád mladí a pak najednou umřou."
Zuzana Pivcová
9.3.2015 10:35
Proč by měla být žena vymrzlou čekatelkou ve frontě na muže, pane Richarde?
Může to být naopak,
smutně na svět hledí,
třeba čeká právě tak,
i když v teple sedí,
i muž, co je bez ženy,
občas smutek cítí,
připadá si bezcenný,
netěší ho žití,
položme si otázku,
všichni, páni, dámy,
čekat radši na lásku
nebo zůstat sami?
Hana Šimková
9.3.2015 09:50
Paní Jarmilko taky bych si raději užívala, ale jak to udělat bez peněz. To můžu jcestovat tak k Volyňce s pejskem.
Hana Šimková
9.3.2015 09:48
Pane Richarde na druhou jakost frontu stát určitě nebudu. Taková zoufalka fakt nejsem.To fakt budu jíst raději ty kůžičky.
Hana Šimková
9.3.2015 09:44
Pane Libore nebuďte škrob a přivezte pořádný kus flákoty. To budete koukat, co Vám z toho navařím.(alespň se jednou zase pořádně najím)
Jarmila Komberec Jakubcová
9.3.2015 09:11
Článek velmi dobře napsaný který plně vystihuje "seznamování" nás dříve narozených.Přiznám se, že si neumím představit, že bych v bytě měla nějakého dědu co by mě přepínal telku, chtěl pořád abych vařila a vůbec abych mu sloužila.Vážím si své svobody.Mohu si cestovat kam chci. Mohu se scházet s přáteli bez výčitek kam zase jdu.Jsem velmi spokojená.Mám pár kamarádek a všechny si svobodný život moc pochvalují.Celý život jsem se starala o manžela, děti a teprve nyní si užívám.
Růžena Antlová
9.3.2015 07:54
Opravdu pravdivý drsný humor moc jsem se při čtení pobavila ,ale i zamyslela.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 20. týden
Čeští hokejisté obhajují na světovém šampionátu zlato. Téma tohoto týdne je jasné: hokej!
AKTUÁLNÍ ANKETA