Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
				příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
				konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
				vulgarismy.

petr stejskal
						18.12.2015 14:26
						Nádhera!

Soňa Prachfeldová
						2.4.2015 22:31
						Ta šikovnost rukou je fantastická, chystáme se na Velikonoce do skanzenu  Zubrnice , kde budou také výstavky hlavně z minula . Krásné jste nafotila paní Růženko !

Jaroslava Handlová
						2.4.2015 20:11
						Taková umělecká dílka šikovných rukou hned dokáží rozzářit i pošmourný den. Přeji hezké velikonoce, Růženko!

Jana Slavíková
						2.4.2015 19:24
						Hezké obrázky, některé techniky jsou mi blízké, ale stopro mě dostala parta šitých slepic :-))
Pokusím se je opsat 

Eva Mužíková
						2.4.2015 18:45
						Růženko, díky, to je pastva pro oči... smekám před každým výtvorem...

Dana Kolářová
						2.4.2015 17:49
						Růženko, krásně jsi výstavu zdokumentovala, moc hezké. Obdivuji vás všechny, které máte trpělivost na takové jemné práce a přeji krásné jaro.

Zuzana Pivcová
						2.4.2015 15:27
						Klasicky krásná tvorba od Růženky.  Ty kdybys prodávala třeba v OC na Budějovické mezi všemi výtvarnicemi, co tu teď mají trh, tak by Ti lidé utrhali ruce.

Olga Štolbová
						2.4.2015 12:52
						Růženko, díky - tolik šikovných rukou, že se ve mně rázem rozjel pocit méněcenosti. Nejen, že bych to neuměla, ale ani bych se do takové titěrné práce nepustila. Tleskám a obdivuju...***

VANDA Blaškovič
						2.4.2015 12:42
						Ty očepičkovaný vajíčka jsou roztomilý, Růženko...:))! a ty z ruliček jsou ve džbánu? Tady totiž nejsou fota číslovaná...

Růžena Antlová
						2.4.2015 12:32
						Vando moje vajíčka na výstavě taky byla na fotce č. 29  vajíčka z papírových ruliček a na předposlední fotce  ty dvě zbylá očepičkovaníá vajíčka v kruhu inspirace je načerpána .

Načíst starší příspěvky