Kdo si zpívá, ten
má do ráje blíž!
9. 4. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zoja Sedláčková
14.4.2015 14:55
Díky za komentáře a do Pošumaví jste zváni, ráda vás provedu (provezu) jako Álu.
Eva Balúchová
10.4.2015 08:36
Připoměla jste mě jedinou návštěvu Šumavy i Kašperských Hor.Je to krásný kraj.I z toho důvodu se dívám na seriál Modravu.
VANDA Blaškovič
10.4.2015 06:45
Zojo, Kašperské hory máme projeté na kole. Je to drsný kraj, ale krásný! Nikdy bych nevěřila, že i čistírna vod může mít své kouzlo...:) určitě bezvadný výlet, po kterém jste se těšili do tepla domova. Tím chci říci, že asi ještě nebylo úplně vlídné počasí.
Hana Rypáčková
9.4.2015 21:27
No po celé Otavě je džob-Rýžování zlata- zaplatí se a pomůcky dodají, něco se tam třpytí- kočičí zlato, šupinky slídy....
Jiří Libánský
9.4.2015 21:24
Jako kluci jsme si vyrobili pánve a s dalším zlatokopeckým nářadím jsme se vydali v potocích u Kašperských Hor rýžovat zlato. Nic jsme nevyrýžovali. Asi už tam byl někdo před námi.
Soňa Prachfeldová
9.4.2015 19:35
Díky za pěkný článek a fotky, Kašperky mám moc ráda a každým rokem na dovolené zajíždíme, navíc je tam nádherné muzeum .
Alena Vávrová
9.4.2015 13:03
Hned na první pohled na úvodní fotku jsem poznala kostel v Kašperkách a už jsem byla ve vzpomínkách na tu svoji anabázi Pošumavím s tebou :-).
Hana Rypáčková
9.4.2015 10:52
Pěkný Zojo. A Nezmaři....No, já byla na piškotech a čaji o Velikonocích...Ale vzpomínala jsem na vás,myslela jsem , že je koncert na hradě...
A ve Volyni je dost pozdě večer .Jdete?
Alena Tollarová
9.4.2015 09:47
Díky za pěkný článek o Kašperských Horách, rozšíšila jsem si zase obzory. Byla jsem tam před několika lety, tenkrát bylo náměstí rozkopané. Radnice je moc hezká. Z toho kraje pocházel můj dědeček a já jsem tekrát na hřbitově ve Stachách hledala nějaké stopy po předcích, o nichž vůbec nic nevím. Ale dědeček se jmenoval Novák, a to se hledá dost těžko :)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA