Tuto výstavu musíte vidět!
DOX Praha: Všechno je jinak
5. 5. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
VANDA Blaškovič
6.5.2015 10:48
Jen ještě upřesňuji, že fotografická část výstavy Art brut končí již 6.7. Bertice, děkuji..:)) A Lubomíre, Tvoje chvála mne tak rozrušila, že jsem Ti začala vykat..:) tak promiň.
Eva Mužíková
5.5.2015 21:38
Vando, děkuji za zprostředkovanou procházku výstavou s naprosto dokonalým výkladem. Jsi fakt hlavička..
VANDA Blaškovič
5.5.2015 21:17
Děkuji děvčata i Lubomíre za vaše milá slovíčka! Alenko, uhodla jste, tu knížku již mám i s věnováním. Na předposlední fotce jsou oba umělci i s dětma. Lubomíre, a to spojení zemitosti a fantazie je mi nějak hodně povědomé, dá se říci až blízké...:)) trefil jste to perfektně!..:) děkuji Vám.
Soňa Prachfeldová
5.5.2015 20:01
Pře několika lety jsem v těchto prostorách byla, je tam spousta místa k výstavám a potěšilo mě, že boty ještě visí. Super !
Alena Várošová
5.5.2015 19:20
Vando,přečetla jsem si celou Vaši prezentaci od A až po Z. Je tu ztvárněno velmi moderní umění,které se mísí s útržky žití s dříve domorodými papuánskými kmeny.Pro Vás jako osobnost byla tato výstava již přínosem už z jednoho prostého důvodu. Budete mít knihu ,kterou napsala Barbora Jak se dotknout nebe si určitě zařadíte do své knihovny.Vaše dcera je určitě hrdá,že má za kamarádku takovou moderní fotografku a malířku pro novodobá umění. Celý popis i námět jste popsala skvěle,gratuluji.
Lubomír Müller
5.5.2015 18:43
Vando, kdybych nebyl 300 km daleko, hned bych zašel. Je to poutavě a informativně napsané a i z toho pouhého letmého nahození obsahu výstavy v galerii DOX mi to je sympatické... Já totiž také v noci nechávám své oči stoupat a pozorovat sebe i okolí, vážně se mi to několikrát stalo... jestli jsem byl někdy Papuánec, to nevím.. A to vzájemné setkání kosmonauta a člověka z pralesa musí být opravdu fascinující.... Barbora Šlapetová a Lukáš Rittstein žijí tvůrčí život, na který nedosáhneme, ale alespoň nám ho mohou takto zprostředkovat. Cesty ke hvězdám, spojení zemitosti a fantazie, spojení hmoty a nehmoty, spojení reality a snů.... Hm, díky, Vando za tuhle informaci, do uzavírky výstavy v červnu či srpnu bych to snad mohl stihnout....
Alena Tollarová
5.5.2015 12:09
Teda Vando, to jsou věci! Přidej si tu otočenou fotku normálně do galerie a bude tu vidět.
VANDA Blaškovič
5.5.2015 12:02
Jedna důležitá fotografie zde chybí. Proto jsem ji přidala do mých obrázků. Jedná se o foto z projekce. Tak pokud budete chtít, podívejte se. Děkuji redakci i Aleně Tollarové za otočení některých fotografií.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci