Ilustrační foto: Ingimage
Líbejte se a omládnete
8. 7. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lidmila Nejedlá
8.7.2015 22:45
V Poděbradech chodili mladí lidé s cedulí SMÍM VÁS OBEJMOUT? Napíšeme si SMÍM VÁS POLÍBIT? Evo, vždy je řešení. Ale možná by mě políbil pan Miroslav, kdyby byl sám.
Eva Mužíková
8.7.2015 21:57
Lidmilo, také mne to napadlo... JÁ DOSTÁVÁM " PUSINKY" JEN OD Bertíka,... ALE JSOU MILÉ
Alena Várošová
8.7.2015 15:57
Tak to ke super,už abych si šla nakoupit pampersky,když by ze mně mohlo být batole,podle Lubomírova výpočtu.Ještě si nechám udělat ty nasazovací zuby k svému věku a uf to bude líbačka......Jak můj vnuk když byl malý chtěl vidět na dědovi protézy a stále mu říkal,ať mu ukáže zuby v košíku. Taky si ráda Štěstěny přečtu,popřípadě koupím.
VANDA Blaškovič
8.7.2015 14:50
Jééé, tak toto beru, Lubomííííre! Předpokládám, že to platí i pro andílky a to se pak setkáme všichni a znovu..:)) na nějaký přiblblý důchod kašlu z vysoka a klidně si budu užívat znova a s radostí jako OSVČ...ty milióny totiž skutečně leží na zemi, jen je šikovně umět zvednout. A to již bych měla větší zkušenost.....:) Tak jdu na to! Myslím na to líbání. Kdy vyjdou Štěstěnky? Nedají se rovnou u Tebe Lubomíre objednat? To bych pak prosila i s věnováním. A asi nebudu jediná....Děkuji.
Elena Valeriánová
8.7.2015 14:24
A já se směji a bavím (možná se mi i tak nějaký ten den odečte), líbat se zrovna nemohu - po přestálé nemoci jako bonus bolestivý opar. Tak teda zvolněte nebo představa, že nám vezmou důchod a pošlou do práce je fakt děsivá, ale kdyby k tomu teda došlo a bylo mi třeba padesát, tak Vám oznamuji, že si otvírám POLÍVKÁRNU a Jitko až s Radkem přijedete do VL, přejeďte přes kopec - dostanete jednu porci (každý) grátis. A pak už budu tvrdý kapitalista.
Jana Šenbergerová
8.7.2015 14:16
Někdo říká všeho s Mírou, já všeho s Pavlem. Líbáme se oba rádi, ale když ráno vstáváme z postele a následně cvičíme, dá se o teorii mládnutí pomocí líbání trochu pochybovat. :-) To pak věřím víc tomu cvičení.
Alena Tollarová
8.7.2015 11:30
Lehce jsem se zasnila. Poslední odstavec koresponduje s mým biologickým věkem, takže tu mám případnou budoucnost či spíše tedy minulost jako na talíři. Ale Jitka mě vrátila šupem do reálu. Jelikož důchod se mi náramně zamlouvá, velím si: přiměřeně, přiměřeně ... :)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci