Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
				příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
				konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
				vulgarismy.
			
		 
			
            
					
							Elena Valeriánová
						11.8.2015 14:07
						Miluško, ale to děláš chybu. Cukety jsou dobré i pro naše mlsné jazýčky. Já včera udělala zelíčko a bylo opravdu luxusní, za chvíli hotové, jemňoučké. Ale je pravda, že i náš Rexík je má rád. O slepicích nemluvě, jenže zatím na ně moc nezbývají.
						
					 
					
							Zuzana Pivcová
						10.8.2015 12:32
						Je pravda, že cukety mi roky nic neříkaly, zatímco u mých známých už byly populární. To asi proto, že jsem začala nešťastně. Na čísi radu, že je cuketa jako okurka, jsem si ji nastrouhala na salát, který se na způsob okurkového nedal sníst. Teď je ale dusím, griluji, plním něčím, zkrátka, co dovedu. :-)))
						
					 
					
							Miluše Hasenohrlová
						10.8.2015 11:06
						Velmi zajímavý recept, ale u nás cukety pěstujeme pro slepičky a kačenky a občas si pochutná i pejsek :-))
						
					 
					
							Hana Rypáčková
						10.8.2015 09:52
						Mám tak malou úrodu, že je stačíme sníst, ale zavařovala  jsem cuketí čalamády často-i jako okurky do salátů.Ale dnes máme cuketové zelí teprve podruhé!
						
					 
					
							Elena Valeriánová
						10.8.2015 09:25
						O zavařování cuket jsm slyšela, ale ještě jsem je nedělala. Letos se už do toho asi taky nepustím, mám jednu obrovskou cuketu (myslím rostlinu) a ta nás zásobovala plody po celý čas. Teď už ji dochází dech. Ale dnes bude k obědu zelí z cukety. Ale váš recept určitě stojí za vyzkoušení. Děkuji.
						
					 
					
							Olga Štolbová
						10.8.2015 08:44
						Cukety jsem ještě nezavařovala, a letos už pro mně cuketové šílenství skončilo. Ze dvou sazenic jich bylo až, až... Miluju je a připravuju na spoustu způsobů a rozdávám. Příští rok vyzkouším, jestli přežiju. ***
						
					 
					
							Jana Šenbergerová
						10.8.2015 08:13
						Pro nás přichází váš recept v pravý čas. Určitě ho vyzkoušíme, snad cukety ve sklepě vydržely. Ty na záhoně jsme včera našli upečené.
						
					 
					
							VANDA Blaškovič
						10.8.2015 07:36
						Zdenko, no tedy, to je pro mne novinka zavařovat cukety!! Škoda, že Tvůj článek nevyšel tak o deset dní dříve...všechny přerostlé cukety jsem totiž vyházela a těch bylo!...tak snad příští rok! ? Děkuji!!!