O putování a mých
oblíbených montérkách
14. 11. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
13.11.2015 19:40
Hani, také bych nějakého parťáka uvítala, mám v poznávání krás naší vlasti velké resty...obdivuji každého kdo něco podobného dokáže...
Zuzana Pivcová
13.11.2015 19:06
Zábavné, dokumentární a pohodové, tak bych charakterizovala Váš příspěvek. A máte v sobě i kus podnikavosti a odvahy, ale jste na to dva!
Marie Magdalena Klosová
13.11.2015 19:02
Milá Hanko,jste skvělí a zůstaňte!Jsem ráda,že jsme se seznámily.Zdravím už zase z Ostravy.mm
Alena Várošová
13.11.2015 17:58
To co jste napsala Hanko,co jste prošli,já bych neprojela ani rychlíkem.To by tam ovšem musel jet.Nejsme s manželem na výšlapy.Přeji vám oběma pevný krok, a hodně zdraví a krásných zážitků .Mimo jiné I v těch montérkách Vám to sluší.Fotka č.7 je přímo výstavní,přirozená jako i ostatní,ale ta je nej.
Naděžda Špásová
13.11.2015 17:13
Máte můj obdiv, paní Hanko. Ušli jste toho už hodně. My takhle vyrážíme s kamarády každé velikonoce. Sjedeme se na místo určení, kamarád naplánujte trasu a pak po svých putujeme. Docela si u toho užijeme legrace. Přeji vám ještě mnoho výletů, ono je ještě hodně míst k objevení. Hlavně, ať vám to šlape.
Eva Balúchová
13.11.2015 17:12
Hani,už jsem někde psala,že můj sen byl dojít pěšky z Brna do Prahy.Teď,k přibývajícím rokům a nemocem by mě stačil puťák po Moravě,ale zatím jsem nenašla parťáka.Ty ho máš,tak si užijte dalších výšlapů a zase nám o nich někdy napiš.
Jana Šenbergerová
13.11.2015 16:44
Prošli jste krásné trasy. Pro všechny příští vandry vám přeji hezké počasí a dobré zdraví. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 23. týden
Tentokrát zabrousíme do historie. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou osobnosti českých dějin.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci