Marie Hrádková
1.3.2022 17:03
Napište ještě o nemravných návrzích.
Eva Krausová
13.2.2022 18:09
Jsi mě pobavila Lidmilko. :-)
Eva Kopecká
3.2.2022 19:06
To jsou zážitky panejo. A ty hlášky. Cesta do hlubin mužské duše. Krátce po rozvodu měli různí známí různé nápady. To poslední, o co jsem stála, bylo honem se někde zaangažovat. Užívala jsem si v pětačtyřiceti konečně klidnou domácnost, i když jsem potom vystřídala tři různá bydlení, než jsme se dohodli na majetkovém vyrovnání. Hodně energie jsem věnovala brigádám, abych požadovanou sumu za byt měla co nejdříve. Takže i vzhledem k mým koníčkům vlastně nebyl ani čas na nějaké techtle a mechtle. Přítel na vídání se mi přišel do cesty neplánovaně, stejně jako já jemu. Asi to tak mělo být. Ovšem šílené bylo, když si známý rodiny, kamarádka, příbuzná, umanuli, a kuli takzvaně železo bez mého vědomí. Vysvětlila jsem jim, že jsem takhle spokojená. Je hrozné, když vás bez vašeho vědomí okolí chce postavit před hotovou věc a nikdo se vás nezeptá, co vy na to. Zejména, když objekt se vyskytuje v okruhu známých a potřebuje k tomu prostředníka, kterého taky oba známe. My mysleli, že budeš ráda, no tak teda promiň. Znělo jejich ukřivděné poslední slovo. Jeden adept nelenil a v dědečkovském věku si pořídil dvě mimina. Což je skutečně to poslední, co bych měla v úmyslu udělat. Vím, že i na domluveném setkání či inzerátu lze kvalitní vztah vybudovat, ten zájem musí být oboustranný. Není možné, aby to klaplo, když jeden je sám dlouho a druhý čerstvě. Služebně jsem se potkala s paní, kterou vytáhli známí tancovat. Jo. Řekla, ale seženete mi tanečníka. Sehnali. Ti dva si sedli, oba už děti měli dospělé, a nakonec si spolu i v tom pokročilejším věku pořídili domek.
Hana Polednová
31.1.2022 20:11
Limi, zasmála jsem se tvým hláškám. Ty jsi skvělá, milá, optimistická a přátel máš okolo sebe stále dost. Na seznamce jsem nikdy nebyla ani nehledala, tak takové zážitky nemám. Zážitek mám jeden a nedopadlo to, tak zase válčím sama. Ale nelituji. Tobě přeji hodně zdravíčka a spousty krásných dnů s blízkými i přáteli.
Hana Rypáčková
31.1.2022 14:07
Lidmilko...
Květuše Pinkasová
30.1.2022 08:55
Je to hezké Lidmilko! Nečetla jsem nikdy nic o seznamkách, jen jsem je viděla ve filmech. Život Ti hezky pluje v těch krásných Poděbradech a znám Tě vždy usměvavou a činnou ve všem... ♥
Zdenka Jírová
30.1.2022 01:31
Je to ze života. Mám podobné zkušenosti a stejný výsledek- samotné je mi mnohem líp.
Alena Švancarová
29.1.2022 19:19
A máte pravdu.Jsou nesoudní muži,ale i nesoudné ženy.
Soňa Prachfeldová
29.1.2022 19:17
Lidmilko, zase jsem se pobavila, jak před lety. Člověk nemá litovat toho, co učinil, ale toho, co nezkusil. Máš naplněný život i bez seznamky a třeba jednou, kdo ví ...
Alena Švancarová
29.1.2022 19:15
Pane Berko ,to s tím šouráním, to byla nadsázka jak psal pan Soukup.Někdy ženská řekne radši budu sama než aby se mi tady šoural dědek a já ho obskakovala.Pokud se ti dva potkají ,jsou si sympatičtí a mají si co říci tak je to to pravé ořechové.A pak si navzájem pomáhají a je jim fajn.Ale musí to tak cítit ,A pokud se najdou i v pozdějším věku tak to je štěstí.Ale nějak urputně hledat si myslím,že nemá cenu.Byla by to diskuze obšírná tak zkončím.A kdo hledá necht najde.
Načíst starší příspěvky