Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
				příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
				konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
				vulgarismy.

Hana Šimková
						24.11.2015 14:24
						Ano, to je zážitek.

Jana Šenbergerová
						23.11.2015 23:32
						Díky spraveným očím jsem si část vašeho příběhu přečetla z přiložené fotografie a také bych ráda věděla, co bylo dál.  Tomu říkám uchopit příležitost za pačesy!

Elena Valeriánová
						23.11.2015 22:35
						Přidávám se k ostatním s prosbou o napsání podrobnějšího članku. 

Alena Tollarová
						23.11.2015 22:30
						Běžné to určitě není, ale zaplať pán bůh za to, že je normální i ve zralém věku vypadat skvěle a dávat světu najevo, že tenhle svět vůbec není jen pro mladý. Já Vám k úspěchu gratuluji. Jen škoda, paní Hano, že na vylíčení Vašeho zážitku Vám stačilo pět řádků. Přidejte ještě nějaké podrobnosti. Určitě nejsem zvědavá jenom já.

Alena Várošová
						23.11.2015 19:47
						Paní Hanko,spadla mi čelist a moc gratuluji.

Soňa Prachfeldová
						23.11.2015 19:07
						Gratuluji paní Hanko, je to úžasné !

Eva Mužíková
						23.11.2015 18:44
						Paní Hano, dobře jste udělala, že jste se nám svěřila. Jste opravdu úžasná, gratuluji.

Ingrid Hřebíčková
						23.11.2015 18:20
						Paní Hanko, vždyt´ vy jste  zářným příkladem toho, že tahle země není jenom pro mladý. Dáváte inspirující příklad všem tím, jaká jste .A to je krásné.

Michaela Přibová
						23.11.2015 18:09
						Paní Hanko, je to skvělé. Byla byste tak hodná a napsala nám o tom více? O pobytu v Miláně, o ostatních ženách s kterými jste se setkala? Ev. přiložit pár fotek? Děkuji a gratuluji. 

Lidmila Nejedlá
						23.11.2015 17:12
						Není to úplně normální, ale je to skvělé. Jste, paní Hano, vskutku zajímavá žena a čiší z Vás něco naprosto pozitivního. Je dobře, že jste nám to napsala. Gratuluji.

Načíst starší příspěvky