Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
				příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
				konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
				vulgarismy.

Michaela Přibová
						20.12.2015 14:43
						Děvčata, děkuji za komentář. Vando, myslím, že můžeš, já to zkusila i s práškem do perníku. Mně na tom receptu, vyhovuje, že je rychlý, jednoduchý a hned se může jíst. A taky dobrý. Udělám perníčky i přes rok. Mám je ráda.  

Alena Várošová
						19.12.2015 10:53
						Děkuji za recept Michaelo,ale sodu nemusím ani v ničem.Už mám napečeno,snad příště.

Hana Rypáčková
						19.12.2015 10:23
						Ano, slepované ostružinovou a s čokoládou.Mňam.Taky ubývají a musím doplňovat.

VANDA Blaškovič
						19.12.2015 07:07
						Jéé, Michaelo, ty mi dáváš! To přece musím zkusit. Jdu na to! Poreferuji. Jen ještě dotaz, sodu nepoužívám, mohu nahradit práškem so pečiva? Ten mám totiž doma.

Dana Kolářová
						18.12.2015 22:49
						Zajímavé a jednoduché, děkuji za recept.

Hana Šorejsová
						18.12.2015 19:05
						Míšo, je to podobné těm mým , my už jsme rozdali a snědli a včera upekli druhou várku, tak to má být !!! Díky a hezké vánoce vám oběma milým!

Libuše Křapová
						18.12.2015 18:56
						Mám recept jen trochu odlišný, taky jsou perníky hned jedlé. A peču z něho i ty domečky :-)

Naděžda Špásová
						18.12.2015 18:23
						Míšo, určitě jsou moc dobré a někdy je upeču jen tak. Už jsem si opsala recept. Na vánoce peču jen cukroví, perníčky jsem nikdy nedělala, jen velký perník. Snacha je peče s vnučkou.

Michaela Přibová
						18.12.2015 17:20
						Děvčata, rozpuštěný med je ten zcukernatělý a dám sklenici medu do horké vody a je rozpuštěný - tekutý, jak píše Dáša.  Lidunko, jsou to 3-4 plechy(podle velikosti) a my jsme je udělaly minulý týden a už jsme je snědly :))

Lidmila Nejedlá
						18.12.2015 16:38
						Míšo, určitě jsou dobré. A musí jich být hodně z té dávky. Tak dobrou chuť, udělám je příště, letos už mám upečené.

Načíst starší příspěvky