Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
				příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
				konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
				vulgarismy.

Alena Tollarová
						19.12.2015 22:43
						Trocha ladovské poezie opravdu nikoho nezabije! A já jsem ráda, že jsem aspoň takhle nakoukla.

Zuzana Pivcová
						19.12.2015 22:21
						Kdysi za našeho mládí byly dost nehezké vánoční pohledy, hlavně se vyhýbaly tématice Svaté rodiny. Ladovy lidové pohlednice, které se kupodivu prodávaly, patřily k mým oblíbeným. A víte, že jsem letos ještě na "Staromáku" nebyla? Díky, Dano.

Elena Valeriánová
						19.12.2015 20:27
						Ladovy obrázky jsou nepřekonatelné. Já si však už několik let tisknu novoročenky vytvořené z vlastní fotky a ty posílám mailem i poštou rodině i přátelům. 

Jana Šenbergerová
						19.12.2015 19:33
						Joj! Snad mi pan Lada odpustí.

Marie Novotná
						19.12.2015 19:13
						Díky za krásnou procházku s nádhernou fotodokumentací.

Jana Šenbergerová
						19.12.2015 18:52
						Danuško, díky tobě jsem se prošla aspoň virtuálně šestými vánočními trhy. V Praze musí teď být krásně. Těch světel, skoro jako ve Vídni. I horké kaštany a k tomu nádherná zima na ladových obrázcích. Přejeme ti krásné Vánoce, i když budou letos zase bez sněhu. Počasí u nás má blíž k tomu velikonočnímu. Možná o Velikonocích bude pro změnu sněžit. :-)

Alena Várošová
						19.12.2015 18:24
						Ladovy pohlednice jsem ráda kupovala,pohlednice neposílám,jen přes internet.Díky za krásný titulní obrázek s nádechem Vánoc a samozřejmě za Váš článek paní Dano.Hezké Vánoce.

Libor Farský
						19.12.2015 18:04
						Kupuji téměř výhradně klasické Ladovy vánoční pohlednice, které pro mne nikdy neztratí své kouzlo. Navíc jsou jinak v nabídce prodejen převážně kýče.