Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
				příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
				konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
				vulgarismy.

Dana Kolářová
						16.12.2018 11:05
						Vzpomínka na pana Ladu na Staroměstském náměstí.

Dana Kolářová
						21.12.2015 07:00
						Děkuji, Marie za pochvalu. Jsem ráda, že se procházka líbila.

Dana Kolářová
						20.12.2015 22:26
						Jani, děkuji, i vám krásné Vánoce. Sníh o Velikonocích byl už několikrát a koledníci s pomlázkou připomínali spíše koledníky na ledu než na jaře.

Dana Kolářová
						20.12.2015 22:21
						Souhlasím, pane Libore a paní Aleno, pohlednice pana Lady je klasika, která přetrvává, a udělají radost.

Jaroslava Handlová
						20.12.2015 21:23
						Dano, Ladovy obrázky mně vždy připomenou krásné dětství, kdy bývalo dosti sněhu pro naše radovánky. Ty obrázky mám stejně ráda, i když už těm zimním hrátkám neholduji. Atmosféra pražských vánoc s panem Ladou musí být úžasná, díky za fotky. 

Michaela Přibová
						20.12.2015 16:37
						Děkuji, Dano.

Dagmar Bartušková
						20.12.2015 11:43
						Dano, děkuji za přiblížení té nádherné ladovské atmosféry na "Staromáku", kde jsem letos také ještě nebyla. Sníh nemusím, ale ten Ladův, ano, ten mám ráda. Kocour Mikeš v okně, no - co k tomu říct,  jasně, že tam vyrazím!

Zoja Sedláčková
						20.12.2015 11:18
						Vidíš, Dano, to jsme se na Staroměstském náměstí minuly o den. My tam byli s manželem ve středu večer. Také jsem obdivovala ladovskou výzdobu i světelnou produkci vánočního stromečku na Dvořákovu Novosvětskou. Hezké Vánoce všem a rok 2016 prožitý v lásce a míru.

Zdenka Jírová
						20.12.2015 01:37
						Ladovy obrázky - to je něžná romantika pro všechny generace.

Alena Vávrová
						20.12.2015 00:34
						:-) Já jsem na Staromáku letos byla, ale bohužel asi v nevhodnou dobu - v podvečer v sobotu "na  čerty a Mikuláše", takže jsem toho až tak moc neviděla. Dav nás "vcucnul" a postrkoval. Více jsem si tu večerní předvánoční pražskou atmosféru užila kousek dál od centra.

Načíst starší příspěvky