Náš živý betlém. FOTO: archiv autorky
Odhalování sochy. Aneb stalo se o Vánocích
4. 1. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jaroslava Handlová
5.1.2016 21:14
Odstraňuji překážky velkým úsilím a vůlí. Jen jsem netušila, že dobrý výsledek má na svědomí Ganéša. Děkuji jemu, i Tobě, že jsi nám ho zde představila v plné parádě. ***** Vaši Esterku jste taky přivítali nevšedně a krásně! Mimochodem, má svátek ve stejný den, jako já narozeniny. Příště budeme slavit společně!
Lidmila Nejedlá
5.1.2016 20:27
Vando ,tak ať Ganéša drží nad Tebou svoji dlaň a ať se Ti v novém roce všechno daří.
Zuzana Pivcová
5.1.2016 19:23
Myslím, že Ganéša podobně jako Bůh, podobně jako Vesmír a další nám hlavně pomáhá poznat, odhalit a projevit naše vlastní dobro, které jsme dostali do vínku a někdy s ním neumíme moc zacházet. A v tom je pak naše největší moudrost a blahobyt. Děkuji.
Libor Farský
5.1.2016 17:19
Zase řádí nějaký skřítek. Hvězdy se mi vložily, ale slova zatím ne. Snad se umoudří a pustí je sem.
Michaela Přibová
5.1.2016 15:11
Je to moc zajímavé. Děkuji. Zkusím Ganéšu požádat o tvůrčí myšlenky:-).
Květoslava HOUDKOVÁ
5.1.2016 13:43
Není socha jako socha. V blízkém městě stála (kdysi) před Kulturákem socha Lenina. Potřebovala opravu, po které měla být znovu slavnostně odhalena. A stalo se: Když stáhli zahalení, měl Lenin na zádech BATOH ! - dobrý vtip na hodně dlouho.
Jarmila Komberec Jakubcová
5.1.2016 12:26
Milá Vando, moc pěkný článek, který mi potěšil. Také dík za hezké fotky. Děkuji
Vladka Steinová
5.1.2016 12:18
Ahoj, Vando, děkuji za tento vzácný a inteligentní článek, za kus historie i za přiblížení Tvé rodiny. Pan Blaškovič se odhalení sochy zhostil velmi dobře. A člověk se stále učí. Moc děkuji, ahoj Vladka.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 23. týden
Tentokrát zabrousíme do historie. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou osobnosti českých dějin.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci