Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
				příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
				konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
				vulgarismy.

Marie Doušová
						4.1.2018 09:43
						Talent se nezapře . Opravdu skvělé!!!

Jarmila Peerová
						4.2.2016 16:32
						Pěkné,milé,přečetla jsem to s chutí...

Libor Farský
						2.2.2016 03:01
						Elenku zdraví červený kozlík, úplně dojatý.

Jana Šenbergerová
						1.2.2016 17:14
						Moc pěkné. Ještě máme jednu cácorku, tak snad i na nějaké pohádky zas dojde. :-)

Alena Várošová
						1.2.2016 17:08
						Eleno,krásná pohádka pro malé vnoučátka.Líbí 5*

Eva Mužíková
						1.2.2016 12:34
						Elen, to je krásná básnička. Moje tříletá vnučka Rozálka má ráda, když si jí na klíně zabalím celou až po uši do deky a zpívám jí. Mnohdy jsou to takové právě vymyšlené písničky, ale hlavně, když se tam zpívá o ní.. to chce stále opakovat. Už jsem si několikrát řekla, že tuto " krásnou chvilku", kdy i ona zpívá " slátaniny", natočím. Po letech by to určitě bylo hezké připomenutí...

Elena Valeriánová
						1.2.2016 12:33
						Zuzko, nejsi idealistka. Moje vnoučata mají rádi když jim  vyprávím vymyšlené pohádky a příběhy. Hodně se jim doma čte, ti větší už si čtou sami, ale když začnou vyprávět pohádku, zjišťuj, že poslouchají i jejich rodiče. 

Zuzana Pivcová
						1.2.2016 10:40
						Takovou situaci neznám, ale věřím, že i dnes může na některé děti vyprávění starších lidí hodně zapůsobit. Nebo jsem příliš velká idealistka?

Hana Rypáčková
						1.2.2016 08:56
						Je to jako sen, Eleno. Ano , krásný sen. Pohádky jsou pro děti a babičky.

Načíst starší příspěvky