Tak jsem se pokusil poslat obrázky z lednického parku, ale nějak se mi povedlo poslat jen několik fotek zámku. Zkusím to znovu, třeba to vyjde.
FOTO: autor
		Fotopříběh: Opět v Lednickém parku
12. 2. 2016
		DISKUZE

Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
				příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
				konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
				vulgarismy.

Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit 

Zdenka Jírová
						13.2.2016 18:23

Krásné fotky, byla jsem tu několikrát, dokonce máme natočený film , ale dnes se nedá použít.

Rentierka xx
						13.2.2016 16:09

Lednický park je nádherný a já mám tu možnost ho navštěvovat téměř denně a stále je co obdivovat, fotky jsou překrásné.

Alena Várošová
						13.2.2016 10:52

Lednický park a sama Lrdnice je krásná,úžasníá,okouzlující.Vaše fotky jsou překrásné.

Helenka Vambleki
						13.2.2016 09:43

Nádherné připomenutí míst a aktivit, které  jsem několikrát zažila na vlastní oči. Nádvoří Janova hradu jednou bylo pro veřejnost zavřené, protože tam probíhala nějaká soukromá párty, ale zrovna vylezl "zámecký pán", tak jsem se s ním nechala vyfotit - to se taky hned tak nepoštěstí. Projeli jsme se i bryčkou i plavili na parníčku, jsem toho názoru, že když už někde jsem, tak si toho chci co nejvíc užít. A před lety jsem tam zažila filmaře, mělo to být něco o Růžence-ale která pohádka to nakonec byla, už si nevzpomenu 

Jiří Hudeček
						13.2.2016 08:10

Opět krásné snímky . Nádherná architektura a příroda- to je balzám pro oči.

Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
 portál i60 nabízí.

Aktuální soutěže

Kvíz i60 - 44. týden

Ruchadlo, telefon, kontaktní čočky... Ano, vědomostní kvíz tohoto týdne bude o vynálezech a vynálezcích.
		AKTUÁLNÍ ANKETA 

Kolikrát týdně zařazujete do svého jídelníčku maso?