Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Petra Sekaninová
11.4.2020 08:57
Letos k nám na velikonoce mladí nepřijedou, tak jsem beránka nepekla. Ale možná tento recept ještě vyzkouším. Děkuji.
VANDA Blaškovič
15.4.2017 21:40
Dobrý včer a krásné Velikonoce přeji všem přátelům na portálu. Letos jsem pekla sedm beránků a byly raz dva hotoví. Jinak prožívám fotografické Velikonoce. Je to nádhera! Tak hodně štěstí a dobré světlo do nastávajících dnů.
Marie Ženatová
15.4.2017 13:45
Dnes mi dcera dovezla beránka z tvarohového těsta, je moc hezký - já jsem ho jen přizdobila červenou mašlí. Asi ho budu také fotit. Díky moc za zajímavý recept...
Lidmila Nejedlá
15.4.2017 10:05
Nemám ráda uniformitu, proto peču ZAJÍCE. Hrníčkové recepty mám ráda, upeču zajíce dle Vandy. Ale že by se mi zvlášť chtělo? Vando, očička lepím bílkem. Na tác jsme dávali k zajíčkovi čokoládové kuličky, protože zaječí bobky nesměly chybět. Děti to tak měly rády. Mohly je zobat a zajíček déle vydržel.
VANDA Blaškovič
30.3.2016 18:52
Béé, bé, bé..a máme po Velikonocích. Děkuji za komentáře. Jdu péci dnes ještě jednoho beránka..ne nezbláznila jsem se. To abych nevyšla ze cviku...:)
Vladka Steinová
26.3.2016 06:36
Aktuální článek, recept a krásné fotky - díky za dárek k Velikonocům, Vando!
Jana Šenbergerová
25.3.2016 22:19
Jak jsem slíbila, tak činím. Už má i mašličku, je z ořechového těsta podle Míši Přibové, a přestože se zdráhal opustit formu, povedl se. Možná ho také zvěčním. :-)
Marie Magdalena Klosová
25.3.2016 17:47
Ta fotečka úvodní je umělecká luxusní.Tví beránci jsou asi taky takoví.Já beránka pekla 1 krát asi před 35 lety.To jsem taky vlastnoručně malovala vajíčka a vymýšlela nové technologie.Teď udělám vajíčkový salát z bílých vajíček a upeču linecký koláč s jablky.Jo,a nechám se "vyšmigrustovat",abych byla zdravá. /šmigrust = pomlázka,mrskut/ :) mm
Alena Vávrová
25.3.2016 16:28
Hotovo! Povedl se. Také se mi moc líbí snímek u článku, včetně pozadí. Můj beránek už byl taky u fotografa ;-).
Elena Valeriánová
25.3.2016 14:37
Vando, moc se mi líbí obraz na první fotografii. Beránka peču z margotkového těsta.
Načíst starší příspěvky