FOTO: archiv autorky
Jak jsme si užili Zelený čtvrtek
26. 3. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dagmar Pravečková
30.3.2016 22:08
..přispěji na téma zeleného čtvrtku trošku z jiného soudku. V Brně máme hrad. Jmenuje se Špilberk. Jako správný hrad je na kopci a tudíž je dobře vidět. V Brně máme známý pivovar. Jmenuje se Starobrno. A již víc jak 10 let se zde vaří na Zelený čtvrtek zelené pivo, které vychází ze staré receptury a je rok od roku lepší a lepší. A letos, Velikonoce 2016 byl dokonce i náš Špilberk zahalen do zelené barvy. Byl osvícen obrovskými reflektory se zeleným filtrem. Nádhera. A pro mne o to větší, že mám tradičně na Velikonoce v Brně vnučky, které jinak bydlí v Německu. Podnikli jsme na Zelený čtvrtek večerní výpravu na hrad. Byl to pro všechny úžasný zážitek. V zádech zelený hrad a před sebou výhled na osvětlené Brno a široké okolí. Z podhradí jsme slyšeli hudbu, neboť v pivovaru Starobrno, je každý rok v tento den venkovní koncert a pije se zelené pivo. Přijeďte do Brna. Je tu pořád co k vidění.
VANDA Blaškovič
30.3.2016 18:44
Jitko, postupně jsem zelenala...vtipně napsané trable jednoho dne. Ahoj!
Karel Boháček
30.3.2016 07:50
...no jasně ,že se těším na něco veselého a neobvyklého - už aby byla švanda !
Je tu nějak poslední dobou smutno...
Olga Štolbová
29.3.2016 20:26
Jíťo, den blbec se málokdy takhle pěkně vydaří. Humor ti zůstal, takže, vlastně pohoda. *****
Libor Farský
29.3.2016 18:59
Také jsem při podobném programu skoro celý zelený, ještě než vyjedu. -:(
Soňa Prachfeldová
29.3.2016 18:57
Nesnáším návaly, jenže se tomu člověk někdy nevyhne. Nemám auto v provozu a s radostí jsem zaměstnala členy rodiny, vždyť to bylo hlavně pro ně :-)
Jarmila Peerová
29.3.2016 18:00
Jó Jituško,když se daří,tak se daří.Asi jsi nevstala z postýlky tou správnou nohou,ale přežili jste to ve zdraví,jen peněženka se Vám pohubla.Jen se " divím ",že jste zažili " jen typický příběh dnešního člověka ",tak Tě prosím,příště zažij něco nového,netypického,abys potěšila i pana Boháčka....
Karel Boháček
29.3.2016 12:09
..typický příběh dnešního člověka ..nic nového, nezaujalo...škoda práce, Velikonoce o tomto nejsou.
Zuzana Pivcová
29.3.2016 11:17
Myslím, že sis tento den všechny minusy na dlouhou dobu dopředu vyčerpala, a teď musí zákonitě nastat období plusů, pro zachování rovnováhy. :-)
Alena Várošová
29.3.2016 10:55
Jitko,to se vám tedy ta smůla pěkně přilepila na paty.Tolik nepříjemných věcí najednou.I když to přímo nedopadlo dobře,ber to tak hlavně,že se nestalo nic horšího.Vše zlé je k něčemu dobré,článek zrovna na zasmání není,ale snad bude až ten příští co napíšeš.Zelený čtvrtek má 5*
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 23. týden
Tentokrát zabrousíme do historie. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou osobnosti českých dějin.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci