FOTO: autorka
Sraz i60 v Loučné nad Desnou 3.6.- 5.6.2016
2. 4. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Elena Valeriánová
23.4.2016 20:02
Maruško a Hanko, v týdnu jsem poslala zálohu za sebe a za manžela, můžete zkontrolovat zda byla připsána na účet? Děkuji.
Soňa Prachfeldová
12.4.2016 12:10
Ahoj Majko a Hanko, prosím, oprav u mě, pojede Marika a já, jeden dvojlůžkový a chtěla bych prodloužit do pondělního přespání, v úterý bychom odjely. Zálohu za mě a Mariku zaplatím převodem Děkuji a srdečně zdravím :-)
Jan Vrbka
8.4.2016 18:26
SDĚLENÍ PRO:PANÍ HANU PRÁGLOVOU A PANÍ MARII SEITLOVOU-REZERVACE UBYTOVÁNÍ +STRAVOVÁNÍ....Vážení přátelé,prosím přidejte si nás nově přihlášené, na společné setkání přátel I 60 v Loučné nad Desnou ve dnech 3.6.-5.6.2016 -PLATBU UHRADIME PŘEVODEM A DOPLATEK NA MÍSTĚ - PROSÍME O REZERVACI JEDNOHO - DVOULŮŽKOVÉHO POKOJE PRO DVĚ OSOBY - děkujeme a na společné setkání s přáteli se opětovně těšíme paní Eva Vlčková a pan Jan Vrbka z Horní Libiny.PS: Určitě společně přijedeme :-D :-))
Hana Práglová
6.4.2016 22:06
V Loučné určitě budeme mít prostor si popovídat v Doksech.Tam sice máme ze všech asi nejdál...,ale co by člověk neudělal pro setkání s perfektními přáteli!!!!
Marie Seitlová
4.4.2016 19:15
Radku převod je v pořádku, jen jsme dali možnost těm, co nemají účet a složenky jsou drahé. Obědy jsem ještě nezajišťovala, myslím, že je ještě čas. Po zaplacení uvidíme kolik nás bude. V Doksech mám v plánu si s tebou popovídat. Rododendrony by měli kvést, proto jsem to dala na tento datum.
Radovan Cakl
4.4.2016 16:54
Majko, zálohu zaplatíme převodem. Máte s Hanou nějak naplánovaný sobotní oběd? Nevím, kolik míst má teď Istra (dřív Praděd), ale má od loňska i pizzerii. Dobře se jí U Mrázků, nebo je v dosahu Losín. Začátkem června by mohla být v květu většina rododendronů a azalek. Jinak děkuji a doufám, že důvěru ve mne kladenou nezklamete ?-D :-)))
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 23. týden
Tentokrát zabrousíme do historie. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou osobnosti českých dějin.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci