FOTO: autorka
Znáte Hradištko pod Medníkem?
26. 5. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jarmila Komberec Jakubcová
29.5.2016 08:42
Do Štěchovic jezdím k příteli a také nehledáme poklad. Ten už jsme našli jeden v druhém.r
Alena Vávrová
28.5.2016 18:41
Jiřinko, a já kam ses z íčka ztratila. Jsem ráda, že ses zase našla :-). Tvoje články se mi vždycky líbí.
Jiřina Benešová
27.5.2016 14:40
Oprava: V příspěvku jsem napsala, že spadlo 23 mm na emtr čtvereční, což je nesmysl. Spadlo 23 mm srážek, což je 23 litry na metr čtvereční. Na následky krupobitý a přívalového deště v městě Libochovice se můžete podívat na mém profilu.
Hana Rypáčková
26.5.2016 21:43
Znám to místo jako Pikovice- tam jsme měli chatičku a rodiče prožívali život v osadě pod Medníkem. Když jsme se odstěhovali, jezdila jsem tam na prázdniny s babičkou a dědou. Ještě ji má můj bratranec.Ale změny tam jsou k nepoznání...Je to takový kout mezi Vltavou a Sázavou - nedivím se , že se tam bloudí...Ale je tam krásně...Přeji vám hodně zdaru v chovu a taky , že zapršelo jen tak bez krup.
Lidmila Nejedlá
26.5.2016 19:58
Zemědělské a chovatelské práce jsou trochu podceňovány. Ale je to kus poctivé a nepřetržité práce, která živí národ. Paní Jiřko, ať je vám počasí nakloněno a vašemu hospodaření se dobře daří. Znám tu práci z dětství.
Lidmila Nejedlá
Zemědělské a chovatelské práce jsou trochu podceňovány. Ale je to kus poctivé a nepřetržité práce, která živí národ. Paní Jiřko, ať je vám počasí nakloněno a vašemu hospodaření se dobře daří. Znám tu práci z dětství.
Lidmila Nejedlá
Lidmila Nejedlá
Jiřina Benešová
26.5.2016 19:18
Děkuji za ohlasy a přání. Článek jsem psala v neděli, venku to vypadalo už kriticky. V pondělí přišel ale vydatný déšť, spadlo 23 mm na metr čtvereční. Svatý Petr si uvědomil, že byl k nám nespravedlivý a tak nám to vynahradil. Byla sice bouřka ale taková akorát, žádné přívaly deště ani kroupy. Měli jsme velké štěstí. Byl u nás známý z okolí Slaného, tam mu kroupy zničily úrodu. Kroupy i přívalové deště byly také v Libochovicíh, vzdálených od nás 12 km. Voda se tam dostala i do obchodů, zámecký park byl pod vodou, skleník poničen. Jsem ráda, že nás to minulo.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 23. týden
Tentokrát zabrousíme do historie. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou osobnosti českých dějin.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci