FOTO: autorka
Výlet za tajemnem
28. 5. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Olga Štolbová
29.5.2016 10:19
Naďo díky, článek i fotky úžasné. Moc ráda bych se tam podívala a čtu, že je nás víc. Co kdyby se nás pár domluvilo a sešly se, třeba jen dvě. Já mohu kdykoliv - ozve se někdo? *****
Naděžda Špásová
29.5.2016 10:06
Děkuji za vaše milé příspěvky. Váš zájem mě opravdu těší a moc si toho vážím.
Eva Krausová
29.5.2016 07:54
V Panenském Týnci jsem byla jak s kamarádem, tak s mou maminkou před její operací páteře. A ač ona na tyhle "tajemnosti" moc nebyla, také údajně cítila brnění v rukou. Vězte, že energie tam je a vstoupí do vás ať to cítíte nebo ne, to není tak podstatné. Je tam jedno místo, kde je údajně energie největší.Doporučuji všem.
Zdenka Jírová
29.5.2016 00:37
Hezké fotky i povídání. O nedostavěném chrámu jsem už slyšela, ale neví někdo, kdo ho nechal stavět a proč byl nedostavěn?
Jarmila Komberec Jakubcová
28.5.2016 21:47
Opět jeden pěkný článek který mně přibližuje krásy naší země i její tajnosti. Fotky super.
Zuzana Pivcová
28.5.2016 20:01
O existenci Panenského Týnce jsem se doslechla až před 4 roky, kdy jsme se tam ubytovali v rodinném penzionu Na pile při srazu motorkářů v blízkém Žerotíně. Od té doby jsme tam byli ještě dvakrát. Ale o tajemném nedostavěném chrámu mi řekla až nová kolegyně, která v Týnci bydlí. Byli jsme se tam tedy podívat loni v létě. Dokonce jsme tam šli oba dva dny, co jsme v Týnci nocovali. Motorkáři se hlučně bavili v areálu v Žerotíně a my se šli kochat velebností monumentálního chrámu, v jehož prostorách jsem si připadala tak malinká. Díky, Naďo.
Hana Rypáčková
28.5.2016 19:37
Díky za článek a fotky...Ať je tam energie nebo ne- je to velmi tajemné místo.....
Alena Tollarová
28.5.2016 18:12
No vidíš, Naďo, co jiné oči, to jiný pohled. O Panenském Týnci by se toho určitě ještě dalo napsat ... Aspoň někoho že ty ruce brněly. Na Peruci jsme s Evou nebyli, protože jsme chvátali na Dubice.
Alena Vávrová
28.5.2016 17:55
Tak tento výlet si již mnoho let zatím jen slibuji a všechny zprávy a fotky z tohoto místa sleduji s velkým zájmem. Naďo, dík.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden
Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci