FOTO: autorka
Prázdninová reportáž: Velký Bratr, aneb příběh broučka tesaříka
17. 7. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
22.7.2016 20:50
Vando, broučí reportáž je povedená a fotky taky. Taky bych si s ním dokázala vyhrát, v ozdravovně jsem kdysi měla v krabičce kobylku a říkala jsem jí Kukulínek a přivezla jsem si ji dokonce až domů. Chudák kobylka.
VANDA Blaškovič
20.7.2016 14:38
Vladko, ahoj ! To je fajn, že jsi zase zpátky ! Chyběla bys tady ! Určitě zastupuješ tu, jak bych to napsala.... Kavárnu íčka..:)..aby ne...:))...již se těším na Tvoje další články! Ty jsi tady již od r. 2012 ?? Dobrá práce! Ahoj! Vanda.
Vladka Steinová
20.7.2016 14:13
Nádherný článek doplněný překrásnými fotkami.Vanda může psát z každé oblasti lidského i hmyzího bytí.Navíc článek nepostrádá vtip a optimistické pojetí.Pěkné dny, milá Vando !!!
VANDA Blaškovič
20.7.2016 07:06
Přejeme krásné ráno, lidičky !...:)) Prosím, pokud budete mít ještě čas, podívejte se na fotografii, jak tesařík pije z mušličky. Uvidíte, jak při pití dělal vlny! On pil jako pejsek! V životě jsem to u brouka neviděla. A vypil najednou tu vodu z celé mušličky. Neuvěřitelné! Ahoj, všechny moc zdravíme a děkujeme oba za sympatie..:) Hlásíme, vedro opět na obzoru.
Jitka Chodorová
19.7.2016 08:11
Vando tleskám, jsi opravdu dobrá, ale o tom jsem nikdy nepochybovala, fotky nádherné a příběh lidský a vtipný. Hezké léto tobě, ale i tvému chráněnci Arimia maschata. Ahoj!
Jana Šenbergerová
18.7.2016 16:55
Vtipné, čtivé, pěkné pro oko. Zdá se, že laťka je pořádně vysoko. :-) Zdravím Hvar z dešťěm skrápěných Hor.
Lubomír Müller
18.7.2016 14:54
Radost číst, Vando. Čapkovské Ze života hmyzu a navrch potřebný optimismus pohledu páně tesaříka. Pefekt!
Libor Farský
18.7.2016 02:48
To je miloučké počteníčko...Vando, studovala jsi přece, stejně jako já, fakultu stavební. Jak poznáš tesaříka? Nevzpomínám si, že bychom to v nějakém předmětu probírali. Že by v DKK ? (Dřevěné a kovové konstrukce). :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden
Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci