Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
				příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
				konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
				vulgarismy.

Jitka Valachovičová
						1.10.2016 23:25
						Moc krásné vyjádření pocitů duše = mám to hodně podobně a kopretina je moje srdeční záležitost, díky Jitko*

Milena Mejsnarová
						16.8.2016 09:47
						Jitko, spolu s tou kopretinou nádherné pohlazení....Díky za něj. 

Marie Magdalena Klosová
						11.8.2016 19:29
						Krásné,letní,nostalgické.Právě k letnímu podvečeru.Díky.mm

Jitka Chodorová
						10.8.2016 10:00
						Díky i Vandě za komentář, potěšil mě.

VANDA Blaškovič
						10.8.2016 08:20
						Jitko, ještě já !! Jitko, jedním slovem, krása! V jednoduchosti žití je krása. Jasné myšlenky šťastné ženy, která ví, kde je její místo a která si nekomplikuje zbytečně život. Bere život s láskou a pokorou takový, jaký je. A i fotografie je Jitko vyjimečná. Patří určitě do soutěže!  Děkuji za vyjádření Tvých myšlenek takovouto milou formou. Podařilo se Ti napsat báseň  štětcem pana Lady… Ahoj !

Jitka Chodorová
						10.8.2016 08:14
						Děkuji všem za milé komentáře.

Vladka Steinová
						8.8.2016 19:12
						Ahoj, Jitko, ta báseň je opravdu  skvělá, je upřímná, není přeumělkovaná, je jí rozumět a hlavně! Obsahuje vzpomínky na  nejdražší a nejbližsí lidi Tvého žiovota.A v  tom je celá ta krása.

Jarmila Peerová
						8.8.2016 06:18
						Krásné a dojemné vzpomínání na časy dětství a na všechny drahé lidičky,kteří nás provázeli částí života...moc hezké Jituško...

Libor Farský
						8.8.2016 05:29
						Miloučké

Zdenka Jírová
						8.8.2016 00:46
						Připomněly mi Vaše verše, že všechny své příbuzné, které  jsem znala, jsou už také jen ve vzpomínkové krabici. Zbyly mi dvě dcery a  dvě vnoučata. Společně ta prázdná místa doplňujeme psy a kočkami.Jsou v každé rodině a je nám s nimi dobře. Ty mrtvé mám vzorně uloženy a popsány v albech a často se jimi probírám a vzpomínám.

Načíst starší příspěvky