FOTO: autorka
Prázdninová reportáž: Čertův mlýn
20. 8. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Čípová
24.8.2016 19:02
Děkuji všem za milá slova. Alenko T., naskládané kameny na vrcholu už byly před naším příchodem. Elenko, býka jsem vyfotila, staříka jsme se ptali na cestu, ale byl pod stromem a nedal se vyfotit.
Zuzana Pivcová
21.8.2016 19:35
V Beskydech jsem nikdy nebyla, což je trochu ostuda, ale takový výšlap bych si nechala líbit a snad bych ho i zvládla. Fotky jsou krásné, díky, Aničko.
Drahomíra Stínilová
20.8.2016 23:41
Beskydy- moje srdeční záležitost. Teď po nich stůňu, protože jsme tam nebyli už druhým rokem. Jsem ráda, že mám v paměti a ve foťáku ještě staré Pustevny. Hodně jsme tam prochodili. Ale přiznávám, že na Čertův mlýn jsme ještě nevylezli. Tak příště. Moc pěkná reportáž i fotky.
Alena Tollarová
20.8.2016 19:45
Tou lanovkou jsem jela někdy v 16 letech na školním výletě a tenkrát jsem si říkala, že se tam musím ještě někdy vrátit. Zatím se mi to nepodařilo naživo, jen s Tebou, Aničko. A vlastně i s Vláďou. Nejvíce se mi líbí fotka Na vrcholu ... kdo si hraje, nezlobí. Nebo už to tam bylo? Prima.
Elena Valeriánová
20.8.2016 12:50
Aničko, krásná reportaz, super fotečky s popiskami. Jen jsem čekala stařečka i s býkem.
Alena Vávrová
20.8.2016 11:37
Jejda, to se mi to s vámi všemi krásně výletuje! Beskyde, Beskyde, kdo po tobě ide? Čípovi Á + Vé! :-)
Naděžda Špásová
20.8.2016 10:22
Hezká pozvánka, Pustevny bych chtěla vidět, ale je to od nás daleko. Fotky jsou moc pěkné. *****
Jiří Hudeček
20.8.2016 10:20
Děkuji za přiblížení místa kam se asi nikdy nepodívám naživo. Hezké obrázky i povídání.
Jana Šenbergerová
20.8.2016 10:11
Aničko, krásné povídání i fotky. Tuto část Beskyd vůbec neznám, a to jsem dětství a mládí strávila v jejich blízkosti.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden
Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci