Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
				příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
				konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
				vulgarismy.

Milena Mejsnarová
						29.8.2016 20:22
						Pěkná, zvučná a melodická. A foto nádherné. Díky.

Květoslava HOUDKOVÁ
						29.8.2016 07:58
						Na orchidejích je už vyzkoušeno: zalévat vodou s modrým inkoustem nebo modrou skalicí - bílá se změní v modrou. Vyzkoušejte i u jiných květin, třeba se také zadaří.

Hana Rypáčková
						28.8.2016 22:36
						Jo, přivezla jsem si cibulky z Anglie taky, ale časem na zahrádce se všechny staly bílými. Stále je mám, ale bílé....Modré byly tak krásné...

Oldřich Čepelka
						28.8.2016 22:21
						* Mně se tam na konci líbí ten smutný smajlík, takový sebeironický povzdech... * Fotka je ze severního Walesu, kde jsem byl na jaře a jsou to trsy modrých zvonečků, jméno neznám. * Zuzaně: ještě přitvrdím, ke zveřejnění je sonet se slovní hrou... 

Hana Rypáčková
						28.8.2016 22:18
						Vnější přímka, tečna, sečna-zřejmě značně netečná slečna...Proto ten smajlík !

Zuzana Pivcová
						28.8.2016 19:01
						Báseň mi připomíná někdejší tvorbu Šlitra a Suchého  se skvělými hrátkami s češtinou (vybavilo se mi třeba: chybí mi ta jistota, zda je to ta nebo ta, a kdo je ta, která právě je tu). Líbí se mi.

Jana Šenbergerová
						28.8.2016 17:32
						Já bych za sebe dala na konec smajlíka, ale to asi jen proto, že ten pocit nekonečna ještě pořád zažívám. Moc by mě zajímalo, o jaké kytičky jde. Miluji modré květiny. Na té fotce jsou neskutečné.

VANDA Blaškovič
						28.8.2016 17:01
						Pane Oldřichu, tak nááádhernou fotku jsem dlouho neviděla !! Dejte ji, prosím, na foto dne. Uvidíte ten ohlas...i když by ohlas mohl být vlastně i tady...básnička, taková říkanka, milá....))..ale to FOTO !!! Děkuji.

Elena Valeriánová
						28.8.2016 16:28
						Hezké.

Libor Farský
						28.8.2016 13:59
						Asi bych v tomto případě hledal spíše točnu.