FOTO: archiv autorky
Vzpomínky na Itálii
12. 10. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Naděžda Špásová
12.10.2016 17:51
MM., paráda. Procestovali jste toho docela dost. Znám jen Benátky a to opravdu je zběžně. A u moře jste nebyli? Jinak fotky jsou moc pěkné. *****
Marie Novotná
12.10.2016 16:46
To je moc milé vzpomínání na teplo a milo.Z krásných fotek čiší pohoda a teplo.Ráda čtu Tvoje články.Díky.
Marie Novotná
12.10.2016 16:45
To je moc milé vzpomínání na teplo a milo.Z krásných fotek čiší pohoda a teplo.Ráda čtu Tvoje články.Díky.
Zuzana Pivcová
12.10.2016 14:49
Před 22 lety jsem v těchto místech a ještě v Pise a v Sieně byla s autobusovým zájezdem s Vojenským historickým ústavem. Bylo to koncem května a moc krásně, ráda na to vzpomínám, i když z historických památek mi v hlavě nezbylo téměř nic. Díky za osvěžení. Mezi ty Italky se docela hodíš. :-)
Helena Votíková
12.10.2016 14:38
Hezké. Ze jmenovaných znám jen Benátky. Byla jsem zde 3x a pokaždé pršelo. :-)
Jana Šenbergerová
12.10.2016 14:16
Za tu dobu, co jsem na íčku, jsem "procestovala" pěkný kus světa, aniž jsem se hnula z naší malé republiky. :-)
MM, píšeš krásné cestopísky a dokládáš je zajímavými fotkami. Přeji ti ještě hodně krásných cest.
Ladislav Vesecký
12.10.2016 14:10
Moc hezké i fota. Naše oblíbená destinace. My jezdíme na jih, Kalábrie.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden
Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci