FOTO: autorka
Veselé vzpomínání na zmrzlinu
21. 10. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Seitlová
22.10.2016 22:36
Danuš moc pěkný článek, je vidět, že ty tou zmrzlinou a dětmi žiješ. Našla sis báječnou brigádu, naplňuje tě. Příští rok na zmrzlinu určitě přijedu.
Danuše Onderková
22.10.2016 09:52
Jsem ráda, že se článek líbí a doufám, že se nad tím nikdo nepohoršuje. Nic není vymyšlené, všechny debaty takhle proběhly, bylo jich víc, ale pozdě jsem si začala dělat poznámky.
Květoslava HOUDKOVÁ
22.10.2016 07:01
Danko - dík za příjemný a dobře čtivý článek - jsi "zmrzlinová babička" pro všechny děti a milá stánkařka pro dospělé. Ať se Ti daří i v další sezoně-děti povyrostou a budou mít k Tobě zase blíž!
Alena Tollarová
21.10.2016 19:42
Danko, to nemá chybu. Čtu Tvoje historky nahlas manželovi a hýkám přitom smíchy. A jdu si nandat zmrzku. Z mrazáku.
Naděžda Špásová
21.10.2016 18:35
No, Danko, je vidět, že se u prodeje zmrzliny opravdu nenudíš. A myslím, že jsi paní zmrzlinářka na pravém místě. Tak to má být. Tak ať se ti to ještě dlouho daří. *****
Zuzana Pivcová
21.10.2016 18:22
Jsou zaměstnání, v nichž člověk přichází hodně do hovoru s lidmi. Ne každý si to však pamatuje a umí tak pěkně převyprávět.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci