FOTO: archiv autorky
Zážitek roku: Výhra pro virtuální kamarádku
26. 12. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Foltýnová
24.12.2017 17:00
Aničko,to byl od Tebe dobrý skutek a to se dnes už málo vidí.Aničko.nehvězdičkuji ,ale chválím.
Eliška Murasová
23.12.2017 19:52
Paní Anno, klobouk dolů, taková nezištnost se jen tak nevidí. Jste obdivuhodná žena.
Jaroslava Handlová
29.12.2016 19:50
Tomu tedy říkám skutečně mimořádný počin a současně i pozoruhodný zážitek.
Lidmila Nejedlá
27.12.2016 10:13
Aničko, tak to je skutečný ZÁŽITEK roku, a to i pro mne. Takové lidské souznění na dálku se jen tak nevidí. Růženka to s Vámi vyhrála a Vy jste to vyhrála u mne na celé čáře!
Zuzana Černá
26.12.2016 22:52
Aničku znám již pár let a to osobně, Růženka je také moje kamarádka, přesto, že pouze netová, mám k ní opravdu blízko . Obou kamarádek si velice vážím, právě pro jejich morální a lidké hodnoty. Vždy tu jsou pro člověka, nikdy pomoc neodmítnou druhému a obě mají srdíčka na pravém místě. Když jsem se já dozvěděla právě od Aničky, že Růženka získává velkého pomocníka do kuchyně , v podobě myčky( kde Anička soutěžila právě za tímto učelem), tekly mi po tváři slzy štěstí. Je moc dobře, že právě v dnešní době, kdy většina lidí myslí pouze na sebe a své blaho, se najdou lidi jako je ANIČKA - ČLOVĚK S VELIKÝM SRDÍČKEM NA DLANI. Chtěla jsem celý článek hodnotit a klikala jsem postupně na hvězdičky, ale bohužel se mi ukázala pouze jedna- což neodpovídá mému hodnocení celého článku i události - OPRAVIT TO NEŠLO A TO MĚ VÁŽNĚ MRZÍ :( . Tím, že se tato událost a článek dotkl srdíčka je i pro mne ZÁŽITKEM ROKU!!
Anna Potůčková
26.12.2016 22:26
Libuško ano, je to ta paní z článku a ta fotka je identická, dostala jsem povolení ji do tohoto článku použít. Takto zabalená myčka ji skutečně byla předána u ní doma, kde ji ji dovezli z BRNA. Růženka je z Ostravy
Libuše Křapová
26.12.2016 22:19
Aničko, my se ještě neznáme, ale tyk :-) Já si taky myslím, že ty jednohvězdičky jsou omylem. Takový krásný příspěvek si jednu hvězdičku nezaslouží. A navíc tu jednu dala Ružena - není to ta paní z článku?
Anna Potůčková
26.12.2016 20:03
A někde jsem tu četla, že si všichni tady tykají, a některé komentáře jsou tzv, vykací. Tak jak to je s tím tykáním na tomto portále?
Eva Balúchová
26.12.2016 19:53
Paní Anno,na hvězdičkách tak moc nezáleží.Udělala jste dobrý skutek a určitě z něho máte stejnou radost jako Růženka.Ať je jí dobrým pomocníkem.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden
Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci