Ilustrační foto: pixabay.com
Silvestr: Co se děje, když si profesionál pořádně přihne?
31. 12. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Potůčková
31.12.2020 12:37
Oldo dnes asi skončíme všichni stejně - bude jedno zda nametení nebo střízliví, všichni se budeme válet ve své domácí posteli. Covid naše plány zhatí, kdopak jej za to asi platí?
Libor Farský
29.1.2017 08:58
Oldo, požádejte, prosím, redakci, aby dala odkaz na tento článek do rubriky Témata - tágy "Hrátky s češtinou". Budu mít také něco podobného, nyní již jen jako doplněk.
Oldřich Čepelka
1.1.2017 20:01
Chachá Zuzano a všichni ostatní - bavím se nad vašimi komentáři! Váš odepsaný spisovatel a doběhnutý běžec Olda
Zuzana Pivcová
1.1.2017 18:27
Já myslím, že i spisovatel může být v podobné situaci úplně odepsaný a běžce každý snadno doběhne. Hodně štěstí i nadále!
Věra Lišková
31.12.2016 15:49
Povedlo se Oldřichu ! Já kdysi dávno zeměměřič, co si přes míru lokne, než úplně zcvokne.
Jana Šenbergerová
31.12.2016 15:43
Už jsem něco podobného četla a stále žasnu, jak nádherný je ten náš jazyk český. S jakou vytříbeností najde výraz pro jemné odstíny našich činností i nečinností. Jen pokud jde o anglické výrazy, není schopen jim odolat. Občas se leknu, jestli jsem se nepřenesla jinam.
Přeji vám veselého Silvestra, ale jenom mírnou špičku, aby vám to dobře běhalo i psalo a na Nový rok z postele se dobře vstalo. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci