FOTO: autorka
Naši pejsci
10. 2. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Květoslava HOUDKOVÁ
3.4.2017 15:04
Hezké holky - Terinka (z mojí MŠ) je taky kříženka (pudl-kokr). Trochu se těmto i podobá (hlava) ale kamarádka NE = s holkama totiž "nepeče".
Eva Krausová
12.2.2017 00:41
Jitko, mám chlaupatou Meginku z útulku. a tak vás všechny zdravíme a posíláme pac.
Hana Čadová
11.2.2017 21:38
Parádní chlupáčci. Měla jsem kokra 13 let. Již žádného pejska nechci! Je to na 15 let starost! Je dobře, že mohou trávit hodně času na zahradě. Dost často chodím na v Praze na Žižkov a to co je na chodnících, je hrůza hrůzoucí. Proč to pejskař neuklidí!
Soňa Prachfeldová
11.2.2017 18:29
Milí čumáčkové, kdo má pejska, tak ví, jak silné je s ním spojení.
Anna Potůčková
10.2.2017 20:43
Mám doma také jednoho psa a 2 fenky (matku s dcerou).Vyrůstala jsem od malička společně s pejsky, rodiče měli často štěňátka a odsud jsem si do života donesla obrovskou lásku ke psům i jiným zvířatům. Nesu hodně těžko, když vidím jak některá zvířátka trpí díky svým páníčkům ( tento titul si však nezaslouží ani trošičku).
Zuzana Pivcová
10.2.2017 17:59
Znám tu v sídlišti pána, který má taky fenky - matku s dcerou, a to je to samé. Nejhorší je, když jde pán do krámu a psí duo sedí přede dveřmi a dvojhlasně zoufale vyje, to je slyšet do širokého okolí.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden
Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci