Ilustrační foto: Pixabay
Práce v seniorském věku
25. 2. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Ženatová
27.2.2017 03:50
Ještě jednou Vám všem ze srdce děkuji za milou odezvu. U té mé práce byl pro mne skutečně nejlepší ten veliký kontakt s mnoha a mnoha novými lidmi, jejich veliké poznání a sdílení jejich radostí ale snad někdy i více bolestí... A toto všechno mi hodně pomáhalo a stále pomáhá se lépe vyrovnávat se všemi ztrátami a nezdary, které mne potkaly - protože dobře vím, že většinou žádný člověk to nemá v životě úplně ideální a jednoduché...
Zuzana Pivcová
26.2.2017 20:06
Je hezké, že jste tu veškerou práci vykonávala neformálně, o čemž svědčí to, že jste navázala kontakt s řadou lidí a dokonce s nimi i sdílela jejich radosti a strasti. Moc hezké.
Hana Rypáčková
26.2.2017 15:08
Dělání, dělání, všechny chmury zahání... Svatá pravda. Ale výzkum po internetu jsem po měsíci odřekla. Kamarádka si tím vylepšuje příjem. Ale často jen body a odměny věcmi, které pak prodává... Nic pro mne.
Květoslava HOUDKOVÁ
26.2.2017 10:33
Taky jsem to zkusila s letáky (uvažovala jsem duben - září), ale nevydržela. Roznos zahrnoval převážně paneláky (zaklapnuté, uzamčené) a když jsem někoho požádala o přístup ke schránkám (byly až uvnitř) - tak mne lidi posílali do p ..... V domcích zase zranění rukou (nebezpečí otravy) od rezatých "okousaných" otvorů schránek. Práce hodně - výdělek čím dál nižší = NE !!
Zdenka Jírová
26.2.2017 00:52
Jste vytrvalá a rozhodná. Chodit do práce i v důchodu je dobré, i když jen na malý úvazek. Také jsem takový měla, pracovala jsem pro ČHÚ. pro výzkum ovzduší. Musela jsem být na měřící stanici do 8 hodin ráno. Jezdila jsem přes celé město a v zimě to nebyl žádný med. Skončila jsem před 3 roky- nahradily mne automatické přístroje.Docela mi to bylo líto, i když o peníze ani nešlo.
Eva Mužíková
25.2.2017 21:02
Maruško, jelikož jsem jeden čas také dělala výzkum trhu, vím co to obnáší. Vydržela jsem jen pár měsíců, neměla jsem sílu " vyrovnat se " s odmítnutím oslovených respondentú. Obdivuji Tě a přeji Ti, aby jsi dostala nabídku nějaké méně náročné brigády, která by Tě nejen bavila, ale byla i přínosem slušných peněz.
Jarmila Komberec Jakubcová
25.2.2017 19:26
Velká omluva -chtěla jsem dát 5 hvězdiček, ale nějak jsem to popletla.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden
Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci