FOTO: archiv autorky
Moje ohlédnutí za fotografií, vzniklou před 6 lety
11. 3. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
7.3.2019 08:32
Milá Olgo, nahodně jsem zabloudila na váš článek, co člověk ,to vlastní originální příběh, fotka mě upoutala, myslela jsem si, že se jedná o fotografku, sluší Vám to na ní. Život si s námi vselijak hraje a my musíme hrát s ním. Hodně zdraví a pohody přeji.
Olga Fišarová
4.11.2017 16:56
Milý Libore,díky moc za povzbudivá slova. Potěšilo mne to. Měla jsem delší složité období,ale už je pryč. Jsem tady a ráda se připojím. hezký večer
Libor Farský
29.8.2017 12:15
Olinko, nějak jste se odmlčela a to je velká škoda. nemohla byste občas přidat pár svých malůvek do své galerie a upozornit na ně zde na chatu s názvem "Hobby"?
Marie Seitlová
15.3.2017 14:31
Paní Olgo, jste bojovnice, přeji hodně zdravíčka. Zjistila jsem, že jste z Olomouce, přijďte mezi nás 21.3. - Sraz i60.
Helena Lepková
12.3.2017 20:00
Moje kamarádka má za sebou dva koktejly. Držím palce všem, které to mají za sebou i těm, které toto "šátkování" aktuálně řeší.
Naděžda Špásová
12.3.2017 14:27
Olgo, můj rok byl 2009. Přežila jsem, ale se strachem se srovnávám dodnes. Přesto to jde a nestěžuji si.
Elena Valeriánová
11.3.2017 17:58
Teď si čtu, co jsem to napsala, bože! Mělo tam být "Paní Olgo, ani nevite ...." Omlouvám se, zradil mě můj přítel tablet. :-)
Zuzana Pivcová
11.3.2017 17:33
Věřím, že díky tomu, jak jste své onemocnění pojala a pochopila svůj další život, budete se z něj radovat ještě dlouho. Srdečně Vám to přeji.
Elena Valeriánová
11.3.2017 16:56
Paní Logo,dýni nevíte jak vám rozumím. "Můj" rok byl rok 2015. Takže já se ještě mockrát neohlédla. Ale snažím se hledět dopředu. Přeji vám i sobě hodně štěstí. Jste silná osobnost, když jste se dokázala podělit s námi o tyto chvíle a dala tak mnohým, mě nevyjímaje, naději. Děkuji.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden
Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci