Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
				příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
				konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
				vulgarismy.

Soňa Prachfeldová
						7.3.2019 08:32
						Milá Olgo, nahodně jsem zabloudila na váš článek, co člověk ,to vlastní originální příběh, fotka mě upoutala, myslela jsem si, že se jedná o fotografku, sluší Vám to na ní. Život si s námi vselijak hraje a my musíme hrát s ním. Hodně zdraví a pohody přeji.

Olga Fišarová
						4.11.2017 16:56
						Milý Libore,díky moc za povzbudivá slova. Potěšilo mne to. Měla jsem delší složité období,ale už je pryč.  Jsem tady a ráda se připojím.  hezký večer

Libor Farský
						29.8.2017 12:15
						Olinko, nějak jste se odmlčela a to je velká škoda. nemohla byste občas přidat pár svých malůvek do své galerie a upozornit na ně zde na chatu s názvem "Hobby"?

Marie Seitlová
						15.3.2017 14:31
						Paní Olgo, jste bojovnice, přeji hodně zdravíčka. Zjistila jsem, že jste z Olomouce, přijďte mezi nás 21.3. - Sraz i60. 

Helena Lepková
						12.3.2017 20:00
						Moje kamarádka má za sebou dva koktejly. Držím palce všem, které to mají za sebou i těm, které toto "šátkování" aktuálně řeší.

Naděžda Špásová
						12.3.2017 14:27
						Olgo, můj rok byl 2009. Přežila jsem, ale se strachem se srovnávám dodnes. Přesto to jde a nestěžuji si.

Lidmila Nejedlá
						12.3.2017 00:58
						Přeji hodně hezkých ohlédnutí a dobré zdraví.

Elena Valeriánová
						11.3.2017 17:58
						Teď si čtu, co jsem to napsala, bože! Mělo tam být "Paní Olgo, ani nevite ...." Omlouvám se, zradil mě můj přítel tablet. :-)

Zuzana Pivcová
						11.3.2017 17:33
						Věřím, že díky tomu, jak jste své onemocnění pojala a pochopila svůj další život, budete se z něj radovat ještě dlouho. Srdečně Vám to přeji.

Elena Valeriánová
						11.3.2017 16:56
						Paní Logo,dýni nevíte jak vám rozumím. "Můj" rok byl rok 2015. Takže já se ještě mockrát neohlédla.  Ale snažím se hledět dopředu. Přeji vám i sobě hodně štěstí. Jste silná osobnost, když jste se dokázala podělit s námi o tyto chvíle a dala tak mnohým, mě nevyjímaje, naději. Děkuji.

Načíst starší příspěvky