Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
				příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
				konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
				vulgarismy.

Helenka Vambleki
						21.4.2017 21:42
						Alenko, taky jsem ho objevila až dnes a s křížkem po funuse.

Alena Vávrová
						21.4.2017 18:09
						Tak k tomu to nádraží jsem se dostala moc pozdě.

Anna Čípová
						31.3.2017 05:24
						Jupíí. Mé pátrání bylo správné.

Eva Balúchová
						30.3.2017 20:06
						Ještě přidám,že jsem  od rána až teď přišla z práce,tak jsem se dřív nemohla k příspěvkům vyjádřit.

Eva Balúchová
						30.3.2017 20:03
						Obdivuji se vám,že při tak špatné nápovědě jste nádraží poznali.Ano,jsou to Střelice u Brna.Pokud jedu do Brna vlakem,jedem přes ně a v pondělí mě napadlo vám je vyfotit.Ale než jsem našla mobil,už se vlak rozjel,tak fotka je jaká je.Ale stejně se mě to nádraží líbí a až rozkvete ten strom,bude ještě hezčí.V Moravských Bránicích je podobné,tam se natáčely Četnické humoresky. 

Jana Šenbergerová
						30.3.2017 18:46
						Sama bych to nepoznala, nikdy jsem tam nebyla, ale řekla bych, že to pan Jaroslav trefil.

Naděžda Špásová
						30.3.2017 18:36
						Evi, tady se dám poddat. Dneska na to prostě nemám buňky. Jedno vím určitě, nikdy jsem tam nebyla.

Jaroslav Mazáč
						30.3.2017 17:43
						Připomíná mi to nádraží ve Střelicích u Brna. Jestli je to ono, tak jsem tam jezdil na výstavbu závodu PHM a kasáren.

Anna Čípová
						30.3.2017 14:35
						Pokud je železniční stanice na trati Třebíč-Brno a ve vesnici je klášter sester dominikánek, tak jsem našla. Jsem zvědavá, zda jsem hledala správně.

Zuzana Pivcová
						30.3.2017 09:43
						A je to u vás na Moravě? Našla jsem název, který připomíná použití palné zbraně. :-D

Načíst starší příspěvky