Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
				příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
				konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
				vulgarismy.

Květa Křivohlávková
						6.8.2017 12:30
						Sochy zde staví už mnoho let a každý rok má výstava jiné téma.

Jaroslava Korpášová
						6.8.2017 11:16
						Sochy z písku známe z Písku :-).

Lenka Hudečková
						30.7.2017 13:00
						Evičko, jsou v Lednici nedaleko chrtí dráhy. Dali jsme auto pod zámkem na velké parkoviště a šli dolů, přes řeku po takové louce a tam už to je. Snad budeš vědět lépe než já. Byly tam i cedule - směrovky. Letos se výstava jmenuje Afrika :-). ♥♥♥ Hanko, a já asi zase dosud neviděla naživo sochy z ledu. Leda tak v televizi :-)

Hana Rypáčková
						30.7.2017 12:39
						Vždy jsem obdivovala sochy z ledu a pak viděla z písku v Písku... To je ale prácička...

Naděžda Špásová
						30.7.2017 10:33
						Leni, tak v Lednici jsem před pár lety byla, ale sochy z písku tam tenkrát nebyly. Ty jsme viděli v Písku.

Eva Balúchová
						30.7.2017 09:58
						Nikdy jsem ještě sochy z písku neviděla,to čumím!Leni,kde jsou v Lednici?Někde u parku?

Lenka Hudečková
						30.7.2017 07:59
						Ano, je to krása a velké umění...

Alena Tollarová
						29.7.2017 21:06
						To je krása.

Jitka Mošovská
						29.7.2017 20:44
						Krásné. V Písku jsou již po jedenácté. Na téma loupežníka Rumcajse (50 let existence). Velký zájem hlavně dětí, protože poznávají postavičky. Na náplavku  řeky Otavy se naveze několik tun kvalitního štukového písku a voda se používá z řeky. Sochy loni vydržely až do listopadu,

Lenka Hudečková
						29.7.2017 20:13
						My jsme už měli možnost 2x vidět sochy z Písku v Písku a je to opravdu umění... Obdivuji ty sochaře :-) 

Načíst starší příspěvky