Foto: autor
Jak jsem jezdil Tatrou 603
11. 8. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Olga Štolbová
13.9.2017 09:23
Františku, díky za vzpomínku. Hned se mi vybavila jiná vzpomínka - na mého muže, ten měl služební T 603, dokonce jednu z prvních, a miloval ji, možná, víc než mě. *****
Eva Mužíková
14.8.2017 23:27
Františku, milé vzpomínání. Já jsem synkovi koupila také tu oranžovou plastovou tatru, která z mírného kopečka uvezla nás oba....jak ten čas letí, ale rachot tohoto nerozbitného auta slyším ještě dnes.
Zuzana Pivcová
12.8.2017 12:23
Hezké a milé vyprávění. Šťastné dítě! Věřím, že když dovedete tak hezky vzpomínat a vyprávět, určitě Vám z toho štěstí hodně zůstalo. Díky.
Alena Vávrová
11.8.2017 19:18
Jéé, tak to je pro mě tak milý článeček, protože já jsem nejen jezdila doopravdickými černými T 603-1 až 3 (ne jako řidička) a nejdříve dokonce zeleným Tatraplánem a našemu nejmladšímu jsem koupila při jedné služební cestě do Prahy "t-tróju" žlutou na dálkové ovládání. Jak ten byl šťastný!
Soňa Prachfeldová
11.8.2017 17:49
Děti si umějí tak krásně hrát a berou to velmi vážně. Moje vnučka ještě s kamarádkou si hrály s panenkama a byly tak přesvědčivé, vůbec nevnímaly okolí. Je dobré se občas podívat kolem sebe očima dítěte, bez falše
Lidmila Nejedlá
11.8.2017 17:48
Pane Františku, vaše vzpomínka je nádherná a potěšila moji duši. Je taková tajemná, něžná a klučičí. Určitě jste měl velkou fantazii a hezké dětství.
Marie Ženatová
11.8.2017 17:41
Mému synovi jednou donesl dědeček jako dárek z pouti veliké plastové auto - byla z toho ohromná radost. Později jsem na něm dokonce vozila i mladšího syna. Díky moc za hezkou vzpomínku...
Naděžda Špásová
11.8.2017 15:44
Hezké vzpomínání. Náš syn měl velkou Tatru, byla červená a docela si s ní vyhrál. Malá autíčka měl taky rád.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci