Ilustrační foto: Vladimír Číp
Poděkování čtenářům aneb Rok 2017 s "Íčkem"
17. 12. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jan Zelenka
9.12.2019 16:24
Vůbec jsem si nevšiml, že se jedná o rok 2017. Nicméně moje přání je stále aktuální.
Jan Zelenka
9.12.2019 16:22
Moc pěkná a výstižná bilance uplynulého roku. Tím spíš jsem rád, že jsem se do této velké rodiny také zařadil. Všem, i redakci, hodně štěstí a invence do roku příštího.
Hana Práglová
21.12.2017 21:00
Po delší odmlce jsem opět na pár dnů doma. Všem vám přeji kouzelné vánoční svátky a ve zdraví prožitý rok 2018 .Na tomto portálu jsem od jeho zrození. Zažila a přečetla jsem zde spoustu nejrůznějších zajímavostí. Děkuji všem,kteří pomáhají naší redakční radě s tím,aby tento portál byl pro všechny co nejzajímavější!! Těším se jakékoliv setkání s vámi !!
Jan Raška
21.12.2017 15:51
Za redakci děkuji všem za hezká přání a slibuji, že i v příštím roce se budeme snažit pracovat tak, aby se vám na portále i60 stále líbilo. Ještě mám vzkaz pro všechny výherce: Ceny budeme rozesílat až začátkem příštího roku, díky náporu na poštách už to nyní nezvládneme. Výhercům, kteří se zúčastní našeho mejdanu 10. ledna, předáme ceny v redakci. Díky za pochopení a přeji hezké svátky všem čtenářům!
Alena Várošová
21.12.2017 11:31
Gratuluji srdečně všem výherkyním Celému portálu i60 včetně členů redakce a všem dobrým lidičkám přeji nádherné svátky Vánoční,hodně radosti,štěstí,lásky v kruhu svých nejbližších,nejen o Vánocních,ale i po celý příští rok 2018 přeje Alena
Eva Mužíková
19.12.2017 21:14
Gratulace výhercům patří i ode mne. Členům Redakce přeji, aby jejich vánoční svátky byly plné pohody a do roku 2018 přeji hodně tvůrčích nápadů, sil a pochopení pro řešení občasných různic mezi námi íčkaři a hlavně to nejdůležitější - hodně a hodně zdravíčka.
Naděžda Špásová
19.12.2017 19:57
Gratuluji výhercům. Redakci přeji vše nejlepší a hodně štěstí, krásné vánoce a spokojenost v roce 2018. Totéž přeji všem íčkařům. :-)
Hana Rypáčková
19.12.2017 14:05
Jsem ráda s vámi všemi na íčku. Pomáháte překonávat bolesti a strasti a dodávat dobrou náladu.Děkuji vedení za práci s námi všemi s rozdílnými povahami a názory.Myslím, že nám daří spolu hezky vycházet.
Eliška Murasová
18.12.2017 21:39
Gratuluji výhercům, redakci děkuju za jejich náročnou praci, ochotu k vysvětlování a pomáhání. Ještě stále jsem ne dost rozkoukaná, ale moc se mi tu líbí.Přeju krásné Vánoce a příjemný laskavý rok 2018.
Olga Štolbová
18.12.2017 21:31
Připojuji se ke všem gratulantům a zdravím všechny psavce i ty, co jen nakukují. A přeji nám všem ať Íčko stále žije a připíjím všem NA ZDRAVÍ ♥
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci