Ilustrační foto: pixabay.com
ANKETA: Koho byste nejraději viděli na Hradě?
5. 1. 2018Ačkoliv si zakládáme na tom, že jsme médiem apolitickým a nevytváříme na tomto portále politické zpravodajství, vidíme z reakcí na chatu a v rubrice Líbí/Nelíbí, že vás téma prezidentských voleb velmi zajímá. Proto jsme připravili čtenářskou anketu, ve které se vás ptáme, kterého z kandidátů na prezidenta budete volit. Výsledky ankety zveřejníme 3 dny před prezidentskými volbami, jejichž první kolo se uskuteční ve dnech 12. a 13. ledna.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
František Pašingr
5.1.2018 23:25
V případě, že můj kandidát nepostoupí do druhého kola, tak již volit nepůjdu, protože volit proti někomu bez ohledu na kvality voleného mi připadá takové puberťácké.
Hana Rypáčková
5.1.2018 20:39
Politika je holt tvrdá.Jasně, že jsem to dočetla a odklikala .Sláva,můj favorit vede ve všech bodech.Ale nad 75 let je íčkařů nějak málo
Jarmila Komberec Jakubcová
5.1.2018 19:13
Občas se také překlepnu, jsme lidé omylní a tak mi "hrubka" nevadí. Budu v prvním kole volit Drahoše, v druhém každého - jen ne Zemana. Každý hlas rozhodne o tom kdo bude prezidentem ČR.
Jiří Libánský
5.1.2018 18:40
Mnoho jiných lidí bude volit svého kandidáta, který by vrátil prezidentskému úřadu jeho vážnost, důvěryhodnost a původní poslání. Pokud by ve druhém kole voleb stanul Miloš Zeman, budou volit jeho protikandidáta, ať je jím kdokoliv. Tak i já. Mám jako favorita pana Drahoše. Připadá mi jako dostatečně rozumný, slušný, kultivovaný pro reprezentaci státu. Mírně konzervativní a přiměřeně proevropský. Také mi připadá, že bude spolupracovat s naší politickou reprezentací v tom, co je v zájmu naší země a nebude si hrát vlastní mocenské hry. Napsal jsem před časem článek. Ten popisuje můj pohled nejen na M.Zemana, ale hlavně na zbytečné hašteření. https://www.i60.cz/clanek/detail/14304/nejsem-zmanipulovany-primitiv-nazory-mam-vlastni
Hana Rypáčková
5.1.2018 15:58
Právě ta hrubka mě odradila to dočíst.Nebylo to schválně?Jako reklama?Že upoutá.
Marie Franková
5.1.2018 14:39
Milá redakce! Hrubka zrovna v prvním řádku - apolitický se píše s měkkým i po "l". Prosím opravte a pak můžete moji poznámku smazat. M.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 20. týden
Čeští hokejisté obhajují na světovém šampionátu zlato. Téma tohoto týdne je jasné: hokej!
AKTUÁLNÍ ANKETA