Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
				příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
				konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
				vulgarismy.

Anna Čípová
						12.1.2018 08:47
						Děkuji všem, co hádali. Město má název Chrudim a řeka Chrudimka. Zajímavé město s množstvím památek, romantické uličky,  krásné procházkové okruhy.Určitě stojí za návštěvu.

Jaroslava Handlová
						9.1.2018 21:22
						Naďo, zkus ještě jednou všechny indicie, tentokrát se rozhodně mýlíš. Miluše B. i všichni ostatní tipují správně. Mně se to hádá lehce, protože právě to město leží na trase z HB, směr Pardubice... Vícekrát jsem se tam už zastavila.

Naděžda Špásová
						9.1.2018 18:50
						Přišla jsem pozdě. Pardubice znám, měli jsme tam ředitelství, takže jsem tam jezdila na školení. Jsou moc hezké.

Anna Čípová
						9.1.2018 14:55
						Ano, řeka a město mají shodný základ slova. Zuzko, původně se řeka jmenovala Kamenice. Paní Blanko, mám k těm vašim končinám citový vztah. Studijní léta jsem strávila v Pardubicích.

Jitka Hašková
						9.1.2018 14:27
						Našla jsem, kdysi jsem jím projížděla několikrát na blízkou přehradu.

Blanka Macháčková
						9.1.2018 13:45
						Město se pyšní loutkařskou tradicí. Ale vy ho paní Čípová máte trochu z ruky. Já skoro za humny.

Alena Vávrová
						9.1.2018 12:26
						Uhodla, ale raději i ověřila, nebyla jsem tam.

Dana Puchalská
						9.1.2018 11:33
						Myslím že jsem na to přišla. Kamarádka tam léta žila. Je to krásné město. Řeka je tam hezká.

Mirek Hahn
						9.1.2018 10:36
						Tam jsem byl na vojně :-)

Zuzana Pivcová
						9.1.2018 10:09
						Našla jsem to díky nápovědě od Ivany.  Řeka je odvozená od města (nebo opačně?)