Foto: autorka
Ve stopách Vincenta van Gogha I.
1. 2. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lidmila Nejedlá
2.2.2018 10:22
Julko, hezké. Podivín a tak krásný odkaz světu zanechal. Díky za foto.
Věra Ježková
1.2.2018 10:56
Do Francie se určitě nevypravím, nelíbí se mi francouzština. Van Gogh ovšem ano. Děkuji za malý výlet a těším se na pokračování.
Zuzana Pivcová
1.2.2018 10:09
Je to krásný kraj a věřím, že alespoň trochu pomáhal i nemocné duši. Ráda si vzpomínám na svou návštěvu v Holandsku, kdy jsem viděla i umělcovy rané obrazy pod vlivem vlámské školy. Člověk by ho v nich jako autora ani nepoznal. Díky za exkurzi.
Jana Kollinová
1.2.2018 10:02
Příspěvek se moc líbí. Okamžitě jsem si vzpomněla na životopisný román Žízeň po životě.
Dana Puchalská
1.2.2018 09:55
Ano krásný příspěvek. Teď v té hnusné a dávné zimě(tady v Praze stále ). Na nettu jsem viděla příspěvek jak se ,,dělá film,, právě z děl Vincenta van Gogha.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 23. týden
Tentokrát zabrousíme do historie. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou osobnosti českých dějin.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci