Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
				příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
				konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
				vulgarismy.

Lenka Hudečková
						19.2.2018 09:43
						Aha, tak ale jestli je to Třebíč, tak jsem vedle jako ta jedle. Já jsem myslela na Jindřichův Hradec... 

Anna Čípová
						19.2.2018 05:26
						Třebíč - správná odpověď. Milé dámy, uhodly jste všechny. Miluško, moc děkuji za doplňující informace. Tvůj rajón ti asi dával zabrat, to jsi musela mít pořádnou fyzičku.

Lenka Hudečková
						18.2.2018 09:52
						Miluško, tak jsem to popletla, jmenuje se Na Hradbách, je to malinká úzká ulička, kde má ateliér jedna paní architektka. Pracuje pro ni dcera, tak jsme u ní mohly vždy bydlet... Omlouvám se...

Alena Tollarová
						17.2.2018 19:20
						Pomohl Borovinský most. 

Alena Vávrová
						17.2.2018 18:20
						Hradební ul. je v Telči.

Alena Vávrová
						17.2.2018 18:18
						Opravdu lehká hádanka.

Blanka Macháčková
						17.2.2018 16:12
						Poznala jsem podle fotografií. Bazilika a židovský hřbitov jsou dobré indicie. Narodil se zde herec MD.

Dana Puchalská
						17.2.2018 11:17
						Ano ,poznala, ale pro jistotu jsem se podívala i do chytrých stránek.

Lenka Hudečková
						17.2.2018 11:05
						Toto město je mojí srdeční záležitostí, byla jsem tu již Xx. Vždy týden v létě jsem bydlela v Hradební ulici :-) 

Anna Čípová
						17.2.2018 10:49
						Miluško, přesné místo neřeknu, protože nevím. Ale šla jsem z parku Polana přes řeku vedle letního koupaliště a dále lesem směr zámek. Snad jsem to nepopletla.

Načíst starší příspěvky