Ivan Navrátil
19.12.2020 17:09
Se známými jsme si pořídili levné bydlení v Itálii přes www.italicahomes.com/cs a jezdíme tam pravidelně na dovolenou. Vyhovuje nám, že nemusíme nic vyřizovat. Teď v létě pro jistotu jenom testy na Covid. Ale asi to není úplně typicky česká dovolená. Jinak tleskání v letadle je taková česká specialita. Piloti z toho mají většinou srandu... Ale tak každý, jak chce. Nikoho to neuráží ani neomezuje, tak proč ne.
Jan Bratan
3.8.2018 14:47
V autobuse taky tleskáte řidičovi? Nebo v tramvaji?
Jan Bratan
3.8.2018 14:47
V autobuse taky tleskáte řidičovi? Nebo v tramvaji?
Miluše Hasenohrlová
11.7.2018 13:16
Nevidím důvod,proč posádce letadla a hlavně pilotovi po přistání nezatleskat.Je to skvěle odvedená práce. V divadle přece taky tleskáme hercům, kteří jsou také jen v zaměstnání.
Jan Bratan
11.7.2018 11:16
A nebyl jste někdo na dovolené tady? http://hotel-lipno.cz/cs/ jestli jo tak jaké to tam je
Zuzana Pivcová
11.7.2018 08:42
Před startem vždycky představí pilota a posádku, takže to pro nás není anonym. Mám zkušenost, že naši kapitáni mají až na výjimky velmi kvalitní přistání, hladký dosed. Zatleskám jim s chutí, protože v tu chvíli už vím, komu. Ano, mluvím o charterových letech. Na dopravních linkách, kde mě s ostatními cestujícími nic nespojuje, netleskám, to bych byla sólistka.
Věra Ježková
11.7.2018 08:36
Už jsem neletěla hodně dlouho. Tleskání v letadle se mi líbí. Taky bych tleskala, kdyby se mnou letadlo v pořádku přistálo.
Zdenka Jírová
11.7.2018 00:09
Již dlouho nelétám, ale nevidím na tleskání nic zvláštního. Považují snad Češi za směšné, že se někteří lidé modlí a děkují bohu za šťastné přistání? Myslím , že je na každém , jak se projevuje. Hodnotit proto národ , že jsme burani, tak já bych dotyčnou anglickou dámu zase hodnotila jako snobku.
Věra Halátová
10.7.2018 22:42
I jiné národy mají své "speciality", jak se vyjadřuj Vratislava Hoffmanová, zřejmě odbornice na vše. Když lidi baví v letadle tleskat, ať tleskají. Asi tím vyjadřují své pocity. Autorka říká, že je to banalita. Takže je to běžné, ne. Autorka cestuje letadlem výhradně z Buenos Aires někam na dovolenou, nebo snad pracovně? Jaký má tento článek význam? Čechové, netleskejte pilotům za to, že se jim podařilo přistát?
Soňa Prachfeldová
10.7.2018 17:47
V letadle nevím, ale když jedeme jako KS na výlet panu řidiči zatleskáme , za bezpečnou jízdu a jeho to fakt těší .
Načíst starší příspěvky