Na 4 porce potřebujeme: 
1 cibule 
200 g mrkve 
200 g petržele 
200 g celeru 
čerstvý kopr 
hříbky 
4 vejce 
100 g másla 
250 ml smetany 
750 ml vývaru nebo vody 
ocet, sůl, pepř    
Postup: 
1. Oloupeme cibuli a očistíme kořenovou zeleninu a houby. Cibuli, zeleninu a houby nakrájíme nadrobno a orestujeme dozlatova na másle.
2. Zalijeme vývarem, smetanou a uvaříme doměkka. Rozmixujeme a ochutíme solí a pepřem. 
3. Ve vroucí vodě s octem připravíme zastřená vejce (cca 4 minuty). 
4. Do talíře vložíme zastřená vejce, sterilované hříbky a vše zalijeme krémovou kulajdou. Ozdobíme čerstvým koprem.
 
		 
                         
                         
                         
                         
							 
							 
							 
							 
							 
							 
					 
					 
					 
					 
					 
             
								 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
								