ilustrační foto: pixabay.com
Změna našeho přístupu k rodičovství a vzdělávání
30. 9. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Havlová
1.10.2018 20:24
Děkuji vám za příspěvky. Liborku tomuto tématu se s vervou sobě vlastní teď věnuje Lucka, zúčastnila se i letošního TEDxPrague. Koho téma výchovy
a vzdělávání zajímá, je to opravdu inspirativní web, doporučuji všem.
Libor Farský
1.10.2018 09:51
Jakožto bývalý a v duši stále učitel bych si o tom s Tebou, Jituško, rád popovídal, neumím se k tomuto tématu vyjádřit ve zkratce.
Jitka Caklová
30.9.2018 22:24
Svoje děti jsem nějakým způsobem vedla a vychovala a podobně uplatňovala tento způsob výchovy, coby padesátiletá babička i u starších vnoučat s vědomím, že je to správně. Je ale zajímavé, jak dva sourozenci, vychovávaní v jedné rodině, stejnými rodiči, své potomky vedou naprosto odlišně. Možná je to odlišností výchovy jejich protějšků. Nedávám si vinu, že bych tehdy něco dělala špatně, k tomu nemám nejmenší důvod, ale s odstupem čtyřiceti čtyř až čtyřiceti a devatenácti až třinácti let let prostě už některé věci u dvouleté vnučky neuplatňuji, neboť vidím, že s vedením jejími rodiči se to neslučuje. Nicméně žádný problém s tím nemám, ba naopak se mi tento přístup líbí. Stále se učím :-)
Naděžda Špásová
30.9.2018 14:26
Vzhledem k tomu, že si vnučka ani její rodiče nenechají do výchovy mluvit, mysl, že si čtení uvedené literatury ráda odpustím.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci